Ελλάδα

Κορυφώνεται η έξοδος των Χριστουγέννων – «Βουλιάζουν» τα ΚΤΕΛ Κηφισού – Πληρότητα σχεδόν 100% στα δρομολόγια για Β. Ελλάδα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπου φύγει φύγει οι Αθηναίοι τα φετινά Χριστούγεννα, με την έξοδο των εκδρομέων να αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ώρες, ενώ ήδη οι ουρές στα ΚΤΕΛ στον Κηφισό είναι μεγάλες.

Αυξημένη κίνηση καταγράφεται στα ΚΤΕΛ του Κηφισού από νωρίς το πρωί του Σαββάτου (23.12.23), ενώ αύριο, παραμονή Χριστουγέννων η έξοδος των εκδρομέων εκτιμάται ότι θα βρεθεί στο πικ της.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, από τις 6 σήμερα το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι από την Αθηνών – Κορίνθου έχουν καταγραφεί 22.000 οχήματα στην έξοδο και 7.000 στην είσοδο.

Από την Αθηνών – Λαμίας έχουν βγει 21.486 οχήματα κι έχουν εισέλθει 6.713.

Την ίδια ώρα, στον Κηφισό πέρα από τα τακτικά δρομολόγια, προγραμματίζονται σε κάθε γραμμή 5 με 6 έκτακτα δρομολόγια, ώστε να εξυπηρετηθούν οι αυξημένες ανάγκες του επιβατικού κοινού.

Μάλιστα, η πληρότητα σε αρκετές περιπτώσεις και ειδικά στα δρομολόγια που έχουν προορισμό πόλεις της Βορείου Ελλάδος αγγίζει το 100%.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο από παλαιότερη σύλληψη του ενός εκ των τριών συλληφθέντων για την έκρηξη στην Πλάκα
Το βίντεο αφορά την φερόμενη δράση του 34χρονου ο οποίος είχε επιχειρήσει να διαρρήξει ένα σπίτι όμως ο ιδιοκτήτης, ο οποίος ήταν και αστυνομικός, τον ακινητοποίησε και του πέρασε χειροπέδες
Έκρηξη στην Πλάκα: Βίντεο ντοκουμέντο από παλαιότερη σύλληψη του ενός εκ των τριών συλληφθέντων
Χωριάτικο: Αποκαλύψεις που «καίνε» από στενό συνεργάτη του Άγγελου Γιαννακόπουλου – «Η μαστροπεία η κύρια πηγή εσόδων»
Όπως είπε ο Άγγελος Γιαννακόπουλος δεν έπαιρνε καμία απόφαση χωρίς να ακούσει τη γνώμη των έμπιστών του με τον Ρίζο Ρίζο να είναι το δεξί του χέρι
Το Χωριάτικο
Άρτα: Αθώος ο οφθαλμίατρος για παθητική δωροδοκία – Κατηγορήθηκε ότι ζήτησε «φακελάκι» για να χειρουργήσει ηλικιωμένη
«Ο καταγγέλλων υπέπεσε σε πλήθος αντιφάσεων ως προς τον χρόνο και την περιγραφή των υποτιθέμενων πραγματικών περιστατικών και δεν έπεισε το δικαστήριο»
istock
Συγκλονίζει θύμα του υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού για τους εμπρησμούς στη Γλυφάδα: «Μου είπε ότι θα με σκοτώσει»
«Από θαύμα δεν ήταν μέσα η κόρη μου, είχε βίαιη συμπεριφορά και την απειλούσε, ήθελε να μας σκοτώσει» λέει ο πατέρας της 36χρονης πρώην συντρόφου του 45χρονου
Γλυφάδα: Συγκλονίζει θύμα του υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού για τους εμπρησμούς – «Μου είπε ότι θα με σκοτώσει»