Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Κορυφώνεται το θρίλερ εξαφάνισης της 17χρονης – Συγκλονίζει ο πατέρας

Κορυφώνεται το θρίλερ εξαφάνισης της 17χρονης – Συγκλονίζει ο πατέρας

Σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εξαφάνιση της 17χρονης Μάγιας Παπαδοπούλου στο Ηράκλειο της Κρήτης. H ανήλικη κοπέλα, παρά τις εκκλήσεις της οικογένειάς της, ακόμα δεν έχει δώσει κανένα ίχνος ζωής.

Οι γονείς της από την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 που χάθηκαν τα ίχνη του κοριτσιού, έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να την εντοπίσουν.

Οι εκκλήσεις τους προς το παρόν έχουν αποβεί άκαρπες, ενώ και οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν καταφέρει να συλλέξουν τα στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να ξετυλίξουν το… κουβάρι της υπόθεσης εξαφάνισης της 17χρονης Μάγιας.

Click4more: Αγωνία για την 17χρονη που εξαφανίστηκε στην Κρήτη – Έκκληση του πατέρα μέσω του Live News (video)

Οι συγγενείς της, στην προσπάθειά τους να αποκομίσουν έστω και μία πληροφορία που θα βοηθήσει στις έρευνες, προχώρησαν σήμερα, Σάββατο (09.01.2021) σε αφισοκόλληση στην πόλη του Ηρακλείου με τα στοιχεία της ανήλικης κοπέλας.

«Δεν έχουμε ακόμα κανένα νέο για την Μάγια. Σήμερα (σ.σ. 09.01.2021) ξεκινήσαμε να κολλάμε αφίσες σε κολώνες και σε άλλα σημεία του Ηρακλείου. Παρακαλούμε όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί μας», λέει στο newsit.gr ο πατέρας της 17χρονης, Γιώργος Παπαδόπουλος.

Μάλιστα, για την εξαφάνιση της 17χρονης το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε την πατρακάτω ανακοίνωση:

«Στις 7/1/2021 και ώρα 15:30, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ηρακλείου, η Μάγια (όνομα) Π. (επίθετο), 17 ετών, ελληνικής καταγωγής. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα και προέβη, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της Μάγια (ον.) Π. (επ.) κατόπιν αιτήματος των γονιών της.

Η Μάγια (ον.) Π. (επ.) έχει ύψος 1,65 μ., είναι εύσωμη, έχει μαύρα μαλλιά και πράσινα μάτια.

Φορούσε μαύρο κολάν, κόκκινη μπλούζα και καφέ μπότες. Φοράει γυαλιά μυωπίας.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις