Ελλάδα

Κως: Νέο νοσοκομείο στο νησί ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την ανέγερση του νέου νοσοκομείου στην Κω ανακοίνωσε κατά την διάρκεια σύσκεψης με φορείς του νησιού ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η πατρίδα του Ιπποκράτη θα αποκτήσει ένα νέο υπερσύγχρονο νοσοκομείο και μέχρι τότε θα γίνουν εργασίες αναβάθμισης αλλά και προσλήψεις προσωπικού για να καλυφθούν τα κενά.

Ο πρωθυπουργός στην συνέχεια θα μεταβεί στην Ψέριμο και το απόγευμα στην Αστυπάλαια έναν χρόνο μετά την μετατροπή του νησιού στο πιο πράσινο νησί της Μεσογείου.

Με πληροφορίες από Kostv

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι πράσινοι κάδοι του ΙΦΕΤ δίνουν λύση στα ληγμένα φάρμακα – Δεν πρέπει να πετώνται στα σκουπίδια
Το μήνυμα είναι σαφές: τα φάρμακα δεν είναι κοινά σκουπίδια - Περιέχουν χημικές ενώσεις και δραστικές ουσίες οι οποίες, όταν απελευθερώνονται ανεξέλεγκτα στο περιβάλλον, αλλοιώνουν τα οικοσυστήματα
iStock