Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κως: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με την Αναστάζια και τον Μπαγκλαντεσιανό πριν τη δολοφονία

Κως: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με την Αναστάζια και τον Μπαγκλαντεσιανό πριν τη δολοφονία

Βίντεο ντοκουμέντο με την Αναστάζια λίγο πριν από τη δολοφονία της στην Κω, προβλήθηκε αποκλειστικά στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου. 

Το βίντεο έχει καταγράψει τη στιγμή που η 27χρονη επιβιβάζεται στο μηχανάκι του Μπαγκλαντεσιανού και μαζί αναχωρούν για το σπίτι του. Ο 32χρονος κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες για αρπαγή, βιασμό και ανθρωποκτονία, ωστόσο παρέμεινε προσωρινά κρατούμενος. 

Η Αναστάζια έχοντας ψωνίσει μερικά πράγματα από το μίνι μάρκετ, κάθεται μόνη της σε ένα πεζούλι και στη συνέχεια συναντά μια παρέα Πακιστανών. Αμέσως μετά, έχει μια σύντομη συνομιλία με τον Μπαγκλαντεσιανό. Λίγο μετά ανεβαίνει στη μηχανή του και φεύγουν για το σπίτι του, στρίβοντας αριστερά.

«Πώς να κρύψω ένα πτώμα»

Το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του Μπαγκλαντεσιανού έδειξε ότι το βράδυ της δολοφονίας κινήθηκε στην ευρύτερη περιοχή, όπου εντοπίστηκε η σορός της 27χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της αστυνομίας διαπίστωσαν ότι ο 32χρονος προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη των κινήσεών του από το κινητό, το οποίο φέρεται να έβαζε σε λειτουργία πτήσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Για τον λόγο αυτό, φέρεται να έψαχνε στο διαδίκτυο εφαρμογές που διαγράφουν από το κινητό τις διαδρομές που έχει κάνει κάποιος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, ο κατηγορούμενος έψαχνε στο YouTube “πώς θα σβήσω τα ίχνη πτώματος” και “πώς θα κρύψω ένα πτώμα”. 

Τι λέει ο ιατροδικαστής για την υπόθεση

Λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού, η ιατροδικαστική έκθεση φαίνεται να λειτούργησε συμπληρωματικά. Στο T-live μίλησε, αποκλειστικά, ο ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος, που συνέταξε την έκθεση, ξεκαθαρίζοντας πως η άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος του 32χρονου για βιασμό δεν στηρίχτηκε σε κάποιο δικό του εύρημα.

“Κινηθήκαμε περισσότερο με ενδείξεις. Δεν βρέθηκε κανένα παλαμικό αποτύπωμα. Δεν ήταν κομμένα τα δάχτυλά της. Η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη. Με παρατηρήσεις και σχόλια, όμως, που υπάρχουν στην έκθεση μου, μπορεί να υποστηριχθεί η υπόθεση του στραγγαλισμού. Η άσκηση της ποινικής δίωξης για βιασμό δεν στηρίχθηκε  σε κάποιο δικό μου εύρημα. Σίγουρα όχι. Όλες οι κατηγορίες και όλη η υπόθεση είναι μία συνολική εικόνα που έχει σχηματιστεί από ενδείξεις, αποδείξεις και μικρά, μικρά στοιχεία από τον καθένα μας που συνελέγησαν και εκτίμησε η εισαγγελέας”. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις