Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κως: Τα κινητά τηλέφωνα «έδεσαν» την υπόθεση δολοφονίας της Αναστάζια

Κως: Τα κινητά τηλέφωνα «έδεσαν» την υπόθεση δολοφονίας της Αναστάζια

Με τον βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, να οδηγείται για δεύτερη φορά στις εισαγγελικές αρχές -αυτή τη φορά κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και βιασμό- οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Το ίδιο και οι αποκαλύψεις…

Σύμφωνα με το MEGA, αυτό που «έδεσε» την υπόθεση ήταν τα κινητά τηλέφωνα, τόσο του θύματος όσο και του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

Η κάρτα SIM της 27χρονης ήταν εδώ και μέρες στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. με τους αστυνομικούς να την εξετάζουν πολύ προσεκτικά για να οδηγηθούν στο τι συνέβη τελικά, τη μοιραία νύχτα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κινητό του 32χρονου, του έπεσε δίπλα στο σημείο της δολοφονίας…

Παραδέχεται ότι συναντήθηκαν αλλά όχι ότι την σκότωσε

Ο άνδρας από το Μπαγκλαντές, υποστηρίζει συγκεκριμένα:

«Ήπιαμε μερικές μπύρες και φύγαμε. Την άφησα στο σημείο που η ίδια γνωστοποίησε με μήνυμα από το κινητό της τηλέφωνο στο φίλο της και του είπε: Έλα να με πάρεις. Δεν είχα σεξουαλική επαφή μαζί της».

Το χρονικό της δολοφονίας

Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου ήταν το ρεπό της Αναστάζια. Περίμενε τον σύντροφό της, Μιχάλ, να σχολάσει στις 22.00 για να πάνε για ποτό. «Είχαν δώσει ραντεβού σε ένα μπαρ με τον Μιχάλ και η κόρη μου δεν έφτασε ποτέ εκεί», ανέφερε ο πατέρας της 27χρονης.

Αφού γευμάτισε πρόχειρα σε ψητοπωλείο της περιοχής, στις 21.00 το βράδυ κάμερα κλειστού κυκλώματος την κατέγραψε να ψωνίζει στο μίνι μάρκετ.

Ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ το επιβεβαιώνει: «Ψώνισε κάποια πράγματα από εδώ. Μετά βγήκε έξω. Κάθισε εκεί στο πεζούλι πάνω. Μόνη της ήταν στην αρχή μετά ήταν μια παρέα και μετακινήθηκε προς τα εκεί».

Κι αυτή είναι η μοιραία συνάντηση. Μια συνομιλία λίγων λεπτών έπεισε το νεαρό κορίτσι από την Πολωνία να ακολουθήσει τον άντρα από το Μπαγκλαντές, παρά το γεγονός πως της ήταν παντελώς άγνωστος σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις