Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κώστας Ευριπιώτης: Τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό

Κώστας Ευριπιώτης: Τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό

Το τελευταίο αντίο είπαν η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνάδελφοι στον ηθοποιό Κώστα Ευριπιώτη.
O αγαπημένος ηθοποιός έφυγε τόσο γρήγορα από την ζωή νικημένος από τον καρκίνο σε ηλικία 56 ετών.
Εκεί για να αποχαιρετίσουν τον “παλιό” και «Της Ελλάδος τα Παιδιά».

Η κηδεία του Κώστα Ευριπιώτη έγινε στο νεκροταφείο Ηλιούπολης. Η οικογένεια του Κώστα Ευριπιώτη ζήτησε σε όσους παραβρεθούν, αντί στεφάνων να προσφέρουν χρήματα, τα οποία θα πάνε για ενίσχυση στο «Σπίτι του Ηθοποιού». Συντετριμμένοι από τον χαμό του η οικογένεια και οι συνάδελφοι του αγαπημένου ηθοποιού ακόμα και σήμερα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα τον ξαναδούν.

Ελένη Φιλίνη, Παύλος Χαϊκάλης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σπύρος Ιωάννου και Τζένη Ζαχαροπούλου μίλησαν για τον Κώστα Ευριπιώτη και τον άδικο θάνατό του. Εκεί και οι συνάδελφοί του που “υπηρέτησαν” μαζί του στην επική σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά».

Ο Γιάννης Σαβιδάκης γνωστός και ως «Ντάλας», από την σειρά που έπαιζε με τον Κώστα Ευριπιώτη
Ο Νίκος Αλεξίου, γνωστός ως “Δημοσθένης Πλαπούτας” στην αγαπημένη σειρά
Ο ηθοποιός Δημήτρης Φραγκιόγλου, γνωστός και ως “Χλαπάτσας”

Ποιος ήταν ο Κώστας Ευριπιώτης

Γεννήθηκε στην Ηλιούπολη το 1963. Ήταν ο μικρότερος από τα τέσσερα αδέλφια του και ο πατέρας του ήταν εργάτης.

Στην ηλικία των 17 ετών “έχασε” τον μεγαλύτερο αδελφό του, γεγονός που τον ώθησε στο να γίνει πιο εκφραστικός στη δουλειά του.

Έκανε τα πρώτα του θεατρικά βήματα μαζί με τον ηθοποιό Νάσο Κεδράκα, ο οποίος είχε ένα θεατρικό εργαστήρι στη γειτονιά του, και τον παρότρυνε να γραφτεί στη δραματική σχολή Θεοδοσιάδη.

Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε δεκάδες τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και θεατρικές παραγωγές όπως «Τα λιονταράκια του κυρ Ηλία», «Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του», «Οι επικίνδυνοι» (μια διαμαρτυρία), «Μπαμ μπαμπάς και μπέμπα», «Μια γυναικάρα στα μπουζούκια», «Μπίζνες στα βαλκάνια», «SafeSex», «Εργαζόμενη γυναίκα», «Σεσουάρ για δολοφόνους», «’Αντρες έτοιμοι για όλα», «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο1», «’Αντρες έτοιμοι για όλα», «Οι πράσινες, οι κόκκινες, οι θαλασσιές οι τσούχτρες», «Έλα να… γυμνωθούμε ντάρλινγκ», «Οι γαμπροί της Ευτυχίας», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός», «Μαζί τα φάγαμε» κ.ά.

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός ως ο «παλιός» σμηνίτης «Γεώργιος Βλάχος» στην τηλεοπτική σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά».

Έγινε επαγγελματίας ηθοποιός το 1981.

ρεπορτάζ: Έφη Κουλοχέρη

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις