Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Κώστας Καραμανλής: “Φιάσκο το ηλεκτρονικό εισιτήριο”!

ηλεκτρονικό εισιτήριο
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο Κώστας Καραμανλής για το ηλεκτρονικό εισιτήριο! Τι καταγγέλει ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας.

Το ηλεκτρονικό εισιτήριο έχει μπει -πλέον- για τα καλά στην ζωή μας, ωστόσο ακόμη προκαλεί αντιδράσεις. Ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, επιτίθεται στην κυβέρνηση με δήλωσή του.

Κώστας Καραμανλής: “Φιάσκο το ηλεκτρονικό εισιτήριο”!

Κώστας Καραμανλής

«Το φιάσκο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, που αντιμετωπίζει αυτές τις μέρες το επιβατικό κοινό, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να χειριστεί ούτε το πιο απλό θέμα». Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ και βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής.

«Επί μήνες», συνεχίζει ο Κώστας Καραμανλής «καλούσαμε το υπουργείο να ξεκινήσει σταδιακά τη λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος. Αλλά δυστυχώς δεν βρήκαμε καμιά ανταπόκριση. Κι ενώ επί τόσο καιρό δεν έκαναν τίποτα, χωρίς την παραμικρή προεργασία, αποπειράθηκαν, μέσα σε ένα βράδυ, να ξεκινήσει η λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου… Χωρίς να έχει προηγηθεί ούτε η απαραίτητη εκπαίδευση και ενημέρωση των αρμοδίων υπαλλήλων. Ούτε η ελάχιστη εξοικείωση του επιβατικού κοινού» σημειώνει ο τομεάρχης της ΝΔ.

«Οι εσωτερικές κόντρες του υπουργείου με τους συνδικαλιστικούς φορείς δεν απασχολούν το επιβατικό κοινό. Αυτό που ενδιαφέρει τους πολίτες είναι η εύκολη και γρήγορη προμήθεια εισιτηρίου και η απρόσκοπτη και ασφαλής λειτουργία των μέσων μαζικής μεταφοράς. Πρέπει, επιτέλους, να σταματήσει η ταλαιπωρία των πολλών για χάρη των λίγων» καταλήγει ο κ. Καραμανλής.

Σε πλήρη λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Η επίθεση αυτή έρχεται λίγη ώρα μετά το δελτίο Τύπου του ΟΑΣΑ, για την νέα εποχή στις συγκοινωνίες. “Τα – μέχρι στιγμής – αποτελέσματα αποδεικνύουν την ευρεία αποδοχή του νέου συστήματος από το επιβατικό κοινό. Ένα κοινό που αντιλαμβάνεται ότι το εν λόγω έργο, αποτελεί τη σπουδαιότερη θετική εξέλιξη στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας εδώ και δεκαετίες”, χαρακτηριστικά αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου του ΟΑΣΑ.

Διαβάστε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις