Ελλάδα

Κούγιας για Πισπιρίγκου: «Εγώ είμαι ο Θεός της ως συνήγορος της τώρα θα κάνει ό,τι της πω εγώ» – Νέα διακοπή στη δίκη

Μόλις άρχισε ξανά η σημερινή (15.11.23) εκδίκαση της υπόθεσης της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Αλέξης Κούγιας, δήλωσε ότι δεν είναι έτοιμος να καταθέσει την αίτηση εξαίρεσης της προέδρου και ζήτησε και άλλο χρόνο.

Νωρίτερα, η εκδίκαση της υπόθεσης της Ρούλας Πισπιρίγκου είχε διακοπεί επειδή ο Αλέξης Κούγιας επιθυμούσε να ετοιμάσει αίτηση εξαίρεσης της προέδρου του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, το οποίο από τον Ιανουάριο του 2023 δικάζει την υπόθεση της ανθρωποκτονίας και της απόπειρας ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη.

Πρόεδρος: Εμείς σας δώσαμε το χρόνο, όταν την ετοιμάσετε να τη καταθέσετε, να ξεκινήσει η απολογία της

Κούγιας: Της απαγορεύω να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτησή σας, δεν απολογείται υποβάλλει αίτηση εξαίρεσής σας. Εγώ είμαι ο Θεός της ως συνήγορος της τώρα θα κάνει ότι της πω εγώ. Θέλω χρόνο.

Πρόεδρος: Τα 20 λεπτά που μας ζητήσατε για να ετοιμαστείτε έχουν περάσει. Δε γίνεται το δικαστήριο να ανεβοκατεβαίνει για να ετοιμάσετε εσείς την αίτηση. Θα έπρεπε να είστε έτοιμος. Σας δίνω ακόμη δέκα λεπτά, δεν μπορώ να σας δώσω άλλο χρόνο.

Η διαδικασία διεκόπη ξανά για δέκα λεπτά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι αγρότες σκληραίνουν την στάση τους κλείνοντας και παρακαμπτήριους – Στις 16:00 κόβουν ξανά τη χώρα στα δύο
Οι λεγόμενοι «σκληροί» των μπλόκων σχεδιάζουν περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μετά την Πρωτοχρονιά, με πανελλαδική σύσκεψη που εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν σήμερα
Τρακτέρ 32
Ανησυχία για την έξαρση της γρίπης: 400 παιδιά σε κάθε εφημερία στα Παίδων, το 1 στα 5 κάνει εισαγωγή
Η γρίπη μάλιστα, παρά την ανησυχητική της εικόνα δεν έχει φτάσει ακόμα στην πλήρη της έξαρση, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στον Ιανουάριο, όταν θα ξανανοίξουν τα σχολεία
Γρίπη