Ελλάδα

Κουβέλης: Αυξάνεται η πιθανότητα ατυχήματος στο Αιγαίο

Με αφορμή το ζήτημα των 8 Τούρκων Αξιωματικών η ένταση μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας έχει “χτυπήσει” κόκκινο. Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Φώτης Κουβέλης έκανε εκ νέου λόγο για αυξημένο κίνδυνο “ατυχήματος” στο Αιγαίο.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Πολλά πλοία έχουν μεταφερθεί στην περιοχή και μιλάμε μιλάμε για πολεμικά αεροσκάφη που κινούνται με τρελές ταχύτητες, κάτι το οποίο αυξάνει την πιθανότητα ατυχήματος” λέει ο Φώτης Κουβέλης σύμφωνα με την εφημερίδα “The Guardian”.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα των 8 Τούρκων αξιωματικών που πέρασαν στην χώρα μας με το ελικόπτερο αμέσως μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, ο υπουργός αναφέρει ότι η χώρα μας εφαρμόζει τα καλύτερα δυνατά μέτρα για την προστασία τους.

“Δεν έχουμε ξεχάσει τι συνέβη στην περιοχή μας πριν από λίγους μήνες” λέει ο Φώτης Κουβέλης, εννοώντας την απαγωγή έξι Τούρκων πολιτών στο Κόσοβο από τη ΜΙΤ.

 

Πηγή: The Guardian

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Το Χωριάτικο»: Χορηγούσε χριστουγεννιάτικες γιορτές συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ – Ο αστυνομικός από τη Μύκονο που «σφύριζε» για ελέγχους
Στο μικροσκόπιο κρατικοί υπάλληλοι - Ο Γιαννακόπουλος έδινε 300 ευρώ τον μήνα σε αστυνομικό για να τον ενημερώνει για ελέγχους - Τα «δώρα» Yves Saint Laurent στην επιθεώρηση εργασίας για 10 υπαλλήλους
EUROKINISSI
18
Χρήστος Χαρίτος: Ο πιλότος του F-16 «Ζευς» που θα πετάξει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου εξομολογείται – «Όνειρό μου από παιδί»
«Η δουλειά του πιλότου ενός μαχητικού με αποστολή την αεροπορική επίδειξη είναι μια δουλειά όπου το περιθώριο λάθους είναι πρακτικά μηδενικό» λέει ο επισμηναγός Χαρίτος
Ο επισμηναγός Χρήστος Χαρίτος, πιλότος του F-16 «Ζευς» που θα πετάξει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2026