Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κρεμάλες και… φασολάδα στο υπουργείο Υγείας – Απλήρωτοι 5 μήνες οι εργαζόμενοι στο Δρομοκαϊτειο

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Στο στόχαστρο των εργαζόμενων στην Υγεία μπήκε ξανά τόσο το δίδυμο της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, όσο και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Αυτή τη φορά είναι οι εργαζόμενοι στο Δρομοκαϊτειο.

Οι εργαζόμενοι στο ψυχιατρείο καταγγέλλουν ότι επί πέντε μήνες είναι απλήρωτοι, ενώ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και με την τροφοδοσία του Ιδρύματος. Μάλιστα σε μια συμβολική κίνηση έστησαν ψησταριές με ζαρζαβατικά ενώ σε ένα τραπέζι τοποθέτησαν μια κατσαρόλα με φασολάδα…

Όπως λένε οι ίδιοι  με αυτό τον τρόπο να δείξουν ότι θα περάσουν Πάσχα φτωχικά, χωρίς αρνί και χωρίς τα απαραίτητα του πασχαλινού τραπεζιού. Παράλληλα, οι εργαζόμενοι έχουν τοποθετήσει μπροστά από την είσοδο του υπουργείου δυο πανό όπου στο πρώτο αναγράφεται το σύνθημα “χώνουμε το ΕΣΥ τρία μέτρα κάτω από την γη” θέλοντας να λοιδορήσουν τις πρόσφατες δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Πολάκη και στο άλλο που αναφέρει το σύνθημα “Ο Τσιπρας μας δουλεύει. Το Ταμείο του Δρονοκαϊτειου είναι μείον-βγήκαμε στην ζητιανιά”, θέλοντας να καταδείξουν την αθέτηση των προεκλογικών δεσμεύσεων του πρωθυπουργού για λύσεις στα προβλήματα τους. 

Οι εργαζόμενοι χουν αλυσοδεθεί έξω από την κεντρική είσοδο του υπουργείου θέλοντας να καταδείξουν ότι είναι όμηροι αυτής της κατάστασης και παράλληλα στα δέντρα που βρίσκονται επί της οδού Αριστοτέλους έχουν κρεμάσει θηλιές. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε