Ελλάδα

Κρήτη: 15χρονη μαθήτρια μέθυσε μέσα στο σχολείο της – Μεταφέρθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέο περιστατικό με κατανάλωση αλκοόλ από ανήλικη καταγράφηκε στην Κρήτη, με μία 15χρονη να μεταφέρεται σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (02.11.24) κατά τη διάρκεια πάρτι που διοργανώθηκε στο σχολείο της σε περιοχή του Ρεθύμνου στην Κρήτη. Η ανήλικη φέρεται να ήπιε ένα ποτό που ήταν σε μπουκάλι και το οποίο προμηθεύτηκε από κοντινό περίπτερο. 

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε την 15χρονη σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπως μεταδίδει το cretapost.

Πληροφορίες από την ίδια πηγή αναφέρουν πως η ζωή της δεν βρίσκεται σε κίνδυνο. 

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που προχώρησε στη σύλληψη της υπαλλήλου του περιπτέρου που της πούλησε το ποτό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Το κρίσιμο 15λεπτο πριν την τραγωδία και η αποχώρηση του επίγειου συντονιστή
Οι έρευνες των Αρχών επικεντρώνονται επίσης στο ηχητικό υλικό και στις καταγεγραμμένες επικοινωνίες που είχαν οι επιτελείς με τα πληρώματα των ελικοπτέρων
Ελικόπτερα Bell, συντριβή, Ψάθα
8