Ελλάδα

Κρήτη: Άγρια επίθεση σκύλου σε 12χρονο στη Μεσαρά – Τον τραυμάτισε σοβαρά σε πολλά σημεία του σώματος

Το παιδί διακοσμήθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό με θύμα έναν ανήλικο μαθητή Γυμνασίου σημειώθηκε στη Μεσαρά της Κρήτης, όταν σκύλος του επιτέθηκε χωρίς λόγο ενώ περπατούσε στον δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Δια-SOS-τε τη Μεσαρά, και όπως μεταδίδει το patris.gr, ο μαθητής στην Κρήτη κινούνταν πεζός όταν το μεγαλόσωμο σκυλί ράτσας λυκόσκυλο ή Μαλινουά του όρμησε απρόκλητα.

Ο σκύλος τον έριξε στο έδαφος και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα άρχισε να τον δαγκώνει, προκαλώντας του πολλαπλά τραύματα σε όλο το σώμα, καθώς και ένα μεγάλο και διαμπερές τραύμα στο μπούτι.

Το παιδί διακοσμήθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

σκυλί
patris.gr
σκυλί
patris.gr

Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους κατοίκους και ιδιαίτερα στα παιδιά καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αφού παραμένει άγνωστο αν ο σκύλος είναι αδέσποτος ή όχι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι δύο γυναίκες «κλειδιά» που θα καταθέσουν για τον θάνατο της Μυρτούς στην Κεφαλονιά - Τι υποστηρίζει ο 66χρονος
Το «μυστήριο» με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, όσα είπε μέσα από το κελί του ο 23χρονος, οι ισχυρισμοί του 66χρονου και οι δύο καταθέσεις που θα ρίξουν φως στην υπόθεση
Η 19χρονη Μυρτώ