Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Κρήτη: Παραδόθηκε ο 29χρονος που «κάρφωσε» σφαίρα στο κεφάλι του 29χρονου μέσα από το αυτοκίνητό του

Κρήτη: Παραδόθηκε ο 29χρονος που «κάρφωσε» σφαίρα στο κεφάλι του 29χρονου μέσα από το αυτοκίνητό του

Παραδόθηκε ο 22χρονος πιστολέρο από την Κρήτη, που «κάρφωσε» μέσα από το αυτοκίνητό του μία σφαίρα στο κεφάλι του 29χρονου, που κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη στο πρώτο χλμ Μοιρών Τυμπακίου, στο Ηράκλειο Κρήτης, με τον 29χρονο πιστολέρο να πυροβολεί τον 22χρονο μετά από διαπληκτισμό στο δρόμο, «φυτεύοντάς» του σφαίρα στο κεφάλι και συγκλονίζοντας την τοπική κοινωνία του νησιού.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο 22χρονος κρυβόταν επί σχεδόν 3 εβδομάδες και μάλιστα με τη βοήθεια φιλικών του προσώπων. Σήμερα, Τετάρτη (23.08.23) πέρασε την πύλη του αστυνομικού μεγάρου μέσα σε ένα μεγάλο αγροτικό αυτοκίνητο 4Χ4 και ενώ έξω από το μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς του. Η ταυτότητά του είχε γίνει γνωστή από την πρώτη στιγμή στους αστυνομικούς, αφού αξιοποιήθηκε πολύ σύντομα βιντεοληπτικό υλικό που δεν άφηνε περιθώρια αμφιβολίας.

Ο 29χρονος έχει βγει από την εντατική και νοσηλεύεται πια στη νευροχειρουργική κλινική του Βενιζελείου νοσοκομείου στο Ηράκλειο. Η ζωή του 29χρονου επί μέρες κρεμόταν σε μια κλωστή. Παρά το γεγονός ότι εισήλθε σε κλινική, έχει μπροστά του ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο προκειμένου να αφαιρεθεί η σφαίρα που υπάρχει ακόμα μέσα στο κεφάλι του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις