Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ξανά στις κάλπες οι δικηγόροι της Αθήνας [pics]

Ξανά στις κάλπες οι δικηγόροι της Αθήνας [pics]

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα και αύριο Δευτέρα (04.12.2017)για μια ακόμη φορά οι δικηγόροι της Αθήνας, για την ανάδειξη του προέδρου του μεγαλύτερου επαγγελματικού συλλόγου της Αθήνας για την επόμενη τετραετία.

Οι επιλογές που έχουν οι δικηγόροι είναι μεταξύ του Δημήτρη Βερβεσού ο οποίος στον πρώτο γύρο έλαβε ποσοστό 25,75% (2.785 σταυρούς) και του Δημήτρη Αναστασόπουλου ο οποίος έλαβε ποσοστό 17,42% (1.884 σταυρούς). Μέχρι στιγμής η προσέλευση είναι μικρή. Από τους 20.990 Αθηναίους δικηγόρους μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής προσήλθαν και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα περίπου 900 δικηγόροι.

Νέο Δ.Σ με… μόνο μια γυναίκα

Πάντως το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ είναι… ανδροκρατούμενο. Η μόνη γυναίκα είναι η Μαρινέττα Γούναρη-Χατζησαράντου.

Ο Δημήτρης βερβεσός

Να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Βερβεσός αν δεν εκλεγεί πρόεδρος δε συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο καθώς κατέβηκε ως μεμονωμένος υποψήφιος. Αντίθετα ο Δημήτρης Αναστασοπούλος θα συμμετέχει και θα χάσει την έδρα ένας εκ των εκλεγμένων συμβούλων του.

Κατά τον α΄ γύρο των εκλογών ο αριθμός των 24 συμβούλων (μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου) που εξελέγησαν κατά συνδυασμό (ανεξάρτητα εάν υπήρχε επικεφαλής ή όχι του συνδυασμού και ανεξάρτητα εάν ο επικεφαλής έλαβε το εκλογικό μέτρο για να εκλεγεί) έχει ως εξής:

Αναστασόπουλος Δημήτρης: 4

Ενιαίο Ψηφοδέλτιο (από το χώρο του Δ. Βερβεσού): 4

Πυξίδα: 3

Περάκης Παναγιώτης: 3

Κωτσής Φώτης: 2

Σοφός Θεμιστοκλής: 2

Κουντούρη Χριστίνα: 2

Βρεττός Άγγελος: 1

Εναλλακτική Παρέμβαση: 1

Δαμασκόπουλος: 1

Βραχιώτης Βασίλης: 1

Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις