Ελλάδα

“Ξαναχτύπησε” ο Αρτέμης Σώρρας: Το σχέδιο των προδοτών και η διαγραφή της Βίκυς Σώζου [audio]

Με νέο ηχητικό μήνυμα, που αναρτήθηκε στο κανάλι του στο You Tube, ο Αρτέμης Σώρρας έκανε την επανεμφάνισή του.

Ο Αρτέμης Σώρρας κάνει λόγο για σχέδιο προδοτών και γνωστοποιεί τη διαγραφή της Βίκυς Σώζου από την “Ελλήνων Συνέλευσις”.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων: “Διαγράφω τη Βίκυ Σώζου για όλα αυτά που έχει πει. Πόσο επιλήψιμα είναι; Τι άλλο πρέπει να κάνεις ρε Βίκυ; Να μας βάλεις καμία βόμβα να μας ανατινάξεις; Έχει πει το στόμα σου χιλιάδες πράγματα για αυτό το σχέδιο το αποστατικό, το προδοτικό που κάνετε εσείς και κάποιοι άλλοι. Και δηλητηριάζετε τα μυαλά των ανθρώπων μέσα στο σπίτι μας. Ποιος είναι ο λόγος παιδί μου; Σε πείραξε κανένας από το γραφείο;”.

Ακούστε όσα λέει ο Αρτέμης Σώρρας στο ηχητικό μήνυμα που αναρτήθηκε στο κανάλι του στο YouTube

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Παίξε παιδί μου, όπως τότε που είχες όλα τα δαχτυλάκια σου πριν σου τα κόψουν τα "ζώα"» - Η νέα ανάρτηση της μητέρας του Βασίλη Καλογήρου
«Τις κιθάρες σου τις χαρίσαμε στη μνήμη σου και θα χαίρεται όποιος τις έχει,θα παίζει και θα ακούς και θα χαίρεσαι κι εσύ άγγελέ μου»
Ο Βασίλης Καλογήρου