Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για το 40ο Εθνικό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για το 40ο Εθνικό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, φέτος τον Σεπτέμβριο έχει γενέθλια: κλείνει τα σαράντα και το γιορτάζει από τις 18 έως τις 23 Σεπτεμβρίου με τον πλέον ουσιαστικό αλλά και νεανικό τρόπο, επιφυλάσσοντας στο κοινό του πολλές εκπλήξεις και βέβαια, τις καλύτερες ταινίες της φετινής παραγωγής.

Η διαδικασία υποβολής συμμετοχής για το Εθνικό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας έχει ήδη ξεκινήσει. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τις 31 Μαΐου στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ. Οι όροι συμμετοχής περιγράφονται εδώ.

Ακόμη, το Drama Pitching Lab, ο επιτυχημένος θεσμός του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, επιστρέφει δριμύτερος, στο πλαίσιο της φετινής επετειακής διοργάνωσης. Πρόκειται για ένα εργαστήριο παρουσίασης οπτικοακουστικών σχεδίων μικρού μήκους σε παραγωγούς και χρηματοδότες που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Drama Mini Talent Lab.

Οι ενδιαφερόμενοι για το 4ο Pitching Lab, που πραγματοποιείται με υποστηρικτές το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και την Finos FIlm, μπορούν να καταθέσουν τα σχέδια τους έως τις 8 Ιουνίου.

Πληροφορίες και όροι συμμετοχής εδώ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε