Ελλάδα

Ξεκίνησε το θερινό ωράριο λεωφορείων και τρόλεϊ

Σε ισχύ τέθηκε το θερινό ωράριο στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ. Τι τροποποιήσεις έγιναν για την κάλυψη επιμέρους τουριστικών αναγκών.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει ότι, όπως κάθε χρόνο αυτή την περίοδο, τέθηκε σε ισχύ το θερινό ωράριο στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ. Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του Οργανισμού.

Η επίσημη ανακοίνωση για το θερινό ωράριο

Το συγκοινωνιακό έργο που παρέχεται προς το επιβατικό κοινό είναι αντίστοιχο με το συγκοινωνιακό έργο των τελευταίων ετών για την ίδια χρονική περίοδο.

Για την κάλυψη επιμέρους τουριστικών αναγκών έχουν ενισχυθεί οι γραμμές που εξυπηρετούν τον παραλιακό άξονα και το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πρωτοποριακή επέμβαση: Έλληνας γιατρός από την Κίνα χειρούργησε ασθενή στην Αθήνα – «Αυτό είναι μόνο η αρχή»
Το σημαντικό είναι το πώς γίνεται η μετάδοση των δεδομένων από τις εντολές που δίνει ο γιατρός στα μηχανήματα, για να φτάσουν την ίδια ακριβώς στιγμή στον ασθενή
Τηλεχειρουργική ρομποτική επέμβαση στην Ελλάδα
Πανελλήνιες 2026: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες – Πώς μπορούν να τις δουν οι υποψήφιοι
Οι βαθμολογίες αναρτήθηκαν το πρωί της Πέμπτης στα σχολεία, ενώ όσοι υποψήφιοι είχαν δηλώσει στη σχετική πλατφόρμα το κινητό τους τηλέφωνο, λαμβάνουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi