Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Κτηνωδία στα Χανιά: Οργή γι’ αυτόν που κρέμασε τον σκύλο (video)

Κτηνωδία στα Χανιά: Οργή γι’ αυτόν που κρέμασε τον σκύλο (video)

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία στα Χανιά από τη νέα κτηνωδία όταν άγνωστος κρέμασε σκύλο από γέφυρα. Για το νέο έγκλημα μίλησε στο MEGA και την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο η κ. Νατάσσα Μπομπολάκη, πρόεδρος πανελλήνιας φιλοζωικής και περιβαλλοντικής ομοσπονδίας.

Ο δράστης της νέας κτηνωδίας στα Χανιά σε βάρος ανυπεράσπιστου σκυλιού προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό. Ο άγνωστος δεν δίστασε να κρεμάσει το άτυχο ζώο σε γέφυρα στην περιοχή Νεροκούρου. Η κ. Νατάσσα Μπομπολάκη, πρόεδρος πανελλήνιας φιλοζωικής και περιβαλλοντικής ομοσπονδίας, μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τη νέα αυτή κτηνωδία στην ίδια περιοχή.

«Και οι Αρχές και εμείς πιστεύουμε ότι δεν έγινε τυχαία σε αυτό το σημείο η θανάτωση του ζώου. Σύμφωνα και με τις πρακτικές κάποιων ανθρώπων, ήθελε να στείλει μήνυμα ή εκδίκησης ή ότι είναι υπαράνω του νόμου. Λίγο πιο πάνω είναι το χωριό που το καλοκαίρι βρέθηκαν θανατωμένοι δύο σκύλοι. Αυτό το έγκλημα εξιχνιάστηκε, είναι γνωστός ο δράστης», ανέφερε η κ. Μπομπολάκη.

Click4more: Χανιά: Κρέμασαν σκύλο από γέφυρα και τον άφησαν να πεθάνει – Προσοχή σκληρές εικόνες (pics)

«Το έχει αναλάβει η Ασφάλεια, όπως είχε αναλάβει κι εξιχνιάσει το έγκλημα και στο διπλανό χωριό. Πρόκειται για άτομα χωρίς ηθικό φραγμό», πρόσθεσε.

Μάλιστα, όπως επισήμανε ο Νίκος Ευαγγελάτος, τέτοιες ειδεχθείς πράξεις διώκονται, πλέον, σε βαθμό κακουργήματος!

Παρακολουθήστε τις τελευταίες πληροφορίες από το Live News για το νέο αποτρόπαιο έγκλημα σε βάρος ζώου:  

 

πηγή: MEGA

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις