Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Αθηνών το Σαββατοκύριακο λόγω έργων

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η κατασκευή μιας πεζογέφυρας στη λεωφόρο Αθηνών θα έχει ως συνέπεια να υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή. 

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο (15-16/7) στη λεωφόρο Αθηνών στο Χαϊδάρι,.

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

– Ολική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Αθηνών, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, κατά το χρονικό διάστημα από το Σάββατο 15-07-2023 και ώρα 22:00 έως την Κυριακή 16-07-2023 και ώρα 09:00.

– Ολική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Αθηνών, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, την Κυριακή 16-07-2023 και από ώρα 02:00 έως 06:00.

– Ολική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Φαβιέρου προς διασταύρωση με τη Λ. Αθηνών, κατά το χρονικό διάστημα από το Σάββατο 15-07-2023 και ώρα 23:00 έως την Κυριακή 16-07-2023 και ώρα 09:00.

Ειδικότερα:

-Καθολικός αποκλεισμός του οδοστρώματος στο τμήμα της Λ. Αθηνών από την οδό Καραϊσκάκη έως την οδό Αγωνιστών.

-Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από τέσσερις (4) σε δύο (2) της Λ. Αθηνών (στη δεξιά πλευρά στο ρεύμα προς Αθήνα) σε μήκος 290μ. πριν από την οδό Ανεξαρτησίας και ακολούθως περιορισμός από δύο (2) σε μία (1) έως την οδό Αγωνιστών.

-Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από τέσσερις (4) σε τρεις (3) της Λ. Αθηνών (στη δεξιά πλευρά στο ρεύμα προς Ελευσίνα) σε μήκος 135μ. πριν από την οδό ‘Ανοιξης και ακολούθως περιορισμός δύο (2) επιπλέον δεξιών λωρίδων σε μήκος 250μ. έως την οδό Φαβιέρου.

-Καθορισμός του ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 60χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Αθηνών και στο τμήμα της 500μ.

πριν την έναρξη του περιορισμού των δεξιών λωρίδων κυκλοφορίας (ρεύμα προς Αθήνα και ρεύμα προς Ελευσίνα) έως τα 100μ. πριν την έναρξη του περιορισμού των δεξιών λωρίδων κυκλοφορίας (ρεύμα προς Αθήνα και προς Ελευσίνα).

-Καθορισμός του ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 40χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Αθηνών και στο τμήμα της 100μ. πριν την έναρξη του περιορισμού των δεξιών λωρίδων κυκλοφορίας (ρεύμα προς Αθήνα και ρεύμα προς Ελευσίνα) έως την εκτροπή της κυκλοφορίας (ρεύμα προς Αθήνα και προς Ελευσίνα).

-Απαγόρευση του προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Αθηνών και στο τμήμα της 300μ. πριν την έναρξη του περιορισμού των δεξιών λωρίδων κυκλοφορίας (ρεύμα προς Αθήνα και ρεύμα προς Ελευσίνα).

-Καθορισμός του ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στην οδό Φαβιέρου με κατεύθυνση προς τη Λ. Αθηνών και στο τμήμα της 25μ. πριν τη συμβολή της με την τριγωνική νησίδα.

-Απαγόρευση του προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στην οδό Φαβιέρου με κατεύθυνση προς τη Λ. Αθηνών και στο τμήμα της 25μ. πριν τη συμβολή της με την τριγωνική νησίδα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των παρακαμπτήριων οδών ως εξής:

-Για τα οχήματα με κατεύθυνση από Eλευσίνα προς Αθήνα, θα ακολουθείται η παράκαμψη:

Λ. Αθηνών, δεξιά Αγωνιστών Στρ. Χαϊδαρίου, συνέχεια αριστερά Ρόδου, αριστερά Καραϊσκάκη, δεξιά Λ. Αθηνών.

-Για τα οχήματα με κατεύθυνση από Αθήνα προς Ελευσίνα, θα ακολουθείται η παράκαμψη:

Λ. Αθηνών, δεξιά Φαβιέρου, αριστερά στο τέλος της τριγωνικής νησίδας, δεξιά Λ. Αθηνών.

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ψηφιακό Φροντιστήριο: Ενεργή θα παραμείνει όλο το καλοκαίρι η δωρεάν εκπαιδευτική πλατφόρμα με μαθήματα και επαναλήψεις
«Οι μαθητές μας θα έχουν πρόσβαση όλο το καλοκαίρι στο εκπαιδευτικό υλικό, ώστε να προετοιμαστούν καλύτερα για την επόμενη σχολική χρονιά», δήλωσε σχετικά η υπουργός Παιδείας
iStock
Λάρισα: «Είμαι θυμωμένη μαζί του, θα φάει τη φυλακή του και θα ησυχάσει» λέει η μητέρα του 50χρονου που κρατούσε όμηρο την πρώην σύζυγό του
«Κάποια στιγμή και το νευρικό σύστημα δεν αντέχει και κάνει κουταμάρες» λέει η μητέρα του 50χρονου που απειλούσε με τσεκούρι και βενζίνη την πρώην γυναίκα του
Η γυναίκα που ήταν όμηρος του πρώην συζύγου της στη Λάρισα
Ηράκλειο: «Τον χτυπούσε και με απειλούσε ότι θα με καταγγείλει για βιασμό», λέει ο σύντροφος της μητέρας του μικρού Άγγελου
Υποστήριξε ότι ο Άγγελος είχε πέσει δύο φορές από τη σκάλα του σπιτιού, αναφέροντας ότι η πρώτη πτώση είχε σημειωθεί περίπου 15 ημέρες πριν από το κρίσιμο περιστατικό και η δεύτερη τρεις με τέσσερις ημέρες νωρίτερα
Ο 3χρονος Άγγελος που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου στην Κρήτη