Σάββατο, 20 Απρ.
16oC Αθήνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών – Κορίνθου λόγω έργων από την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών – Κορίνθου λόγω έργων από την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών – Κορίνθου φέρνουν μια σειρά από αλλαγές. Αιτία τα έργα που πρόκειται να ξεκινήσουν…

«Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών άρσης φαινομένων υδρολίσθησης, θα πραγματοποιηθούν επί της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου από τις 12:00 αύριο, Δευτέρα (27/11), έως τις 14:00 της Παρασκευής (01/12) (Φάση Β1) και από τις 12:00 της Δευτέρας (4/12) έως τις 14:00 της Παρασκευής (8/12) (Φάση Β2)» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. 

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

-Ολικός αποκλεισμός του κλάδου της κατεύθυνσης κυκλοφορίας προς Αθήνα, από την 36,450 χ.θ. έως την 33,400 χ.θ., στο τμήμα μεταξύ των δυο Ανοιγμάτων Έκτακτής Ανάγκης (Α.Ε.Α.).

Η κυκλοφορία των οχημάτων και των δυο κατευθύνσεων θα πραγματοποιείται αμφίδρομα στον κλάδο της κατεύθυνσης προς Κόρινθο, με μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση και με ενδιάμεση οριοθετημένη μη κυκλοφορούμενη ζώνη.

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις