Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών – Κορίνθου στα διόδια Ελευσίνας λόγω έργων

Από τις 28 Απριλίου έως τις 25 Μαΐου θα γίνονται εργασίες κατασκευής νέου στεγάστρου στα διόδια Ελευσίνας
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από τις 28 Απριλίου έως τις 25 Μαΐου στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος του Μετωπικού Σταθμού Διοδίων Ελευσίνας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου θα τεθούν σε εφαρμογή λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής τμήματος νέου στεγάστρου στα διόδια Ελευσίνας.

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Φάσεις Α΄ και Γ΄

Αποκλεισμός, καθ’ όλο το 24ωρο, έξι (6) λωρίδων (λωρίδες 22 έως και 27) του Μ.Σ.Δ. Ελευσίνας του τμήματος κυκλοφορίας προς Κόρινθο. Η κυκλοφορία των οχημάτων, θα πραγματοποιείται από τις υπόλοιπες λωρίδες των διοδίων, οι οποίες θα διατίθενται αναλόγως με τον κυκλοφοριακό φόρτο σε έκαστη κατεύθυνση κυκλοφορίας. Κατά την ανωτέρω φάση, ο κλάδος εξόδου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, προ του Μ.Σ.Δ. Ελευσίνας, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Κόρινθο, προς Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου/Νέα Πέραμο, δεν επηρεάζεται.

Φάση Β΄

Αποκλεισμός, καθ’ όλο το 24ωρο, επτά (7) λωρίδων (λωρίδες 21 έως και 27) του Μ.Σ.Δ. Ελευσίνας του τμήματος κυκλοφορίας προς Κόρινθο. Η κυκλοφορία των οχημάτων, θα πραγματοποιείται από τις υπόλοιπες λωρίδες των διοδίων, οι οποίες θα διατίθενται αναλόγως με τον κυκλοφοριακό φόρτο σε έκαστη κατεύθυνση κυκλοφορίας. Κατά την ανωτέρω φάση, ο κλάδος εξόδου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, προ του Μ.Σ.Δ. Ελευσίνας, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Κόρινθο, προς Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου/Νέα Πέραμο, θα εκτρέπεται τοπικά προς Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου και θα διέρχεται μέσω της λωρίδας είκοσι ένα (21) του Μ.Σ.Δ. Ελευσίνας και έπειτα θα εξέρχεται από την Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου προς Π.Ε.Ο. Αθηνών -Κορίνθου/Νέα Πέραμο.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή η 17χρονη – Στο μικροσκόπιο το γράμμα και τα κινητά των κοριτσιών
Η κατάθλιψη είναι αυτή που έσπρωξε τις κοπέλες στο κενό ενώ η κλειδωμένη πόρτα στην ταράτσα και το γεγονός πως έπεσαν χέρι χέρι, δείχνει πως ήταν απόλυτα σίγουρες στο τι θέλουν να κάνουν
Πολυκατοικία
14