Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην επαρχιακή οδό Ελευσίνας – Θηβών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην επαρχιακή οδό Ελευσίνας – Θηβών
ΑΠΕ ΜΠΕ Αρχείο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Επαρχιακή Οδό Ελευσίνας – Θηβών στο ύψος της Μάνδρας Αττικής, λόγω εργασιών.  

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα πραγματοποιούνται οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Ελευσίνας – Θήβας, στην περιοχή της Μάνδρας, έως τις 30 Ιουλίου όλο το 24ωρο, ως εξής:

1. Ολικός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας των οχημάτων, στο τμήμα της από το ύψος της αριστερής στροφής προς τον κλάδο εισόδου στην Αττική Οδό έως το ύψος της οδού Ψηλορείτη.

2. Ολικός αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας των οχημάτων, ως εξής: Στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα: από το ύψος της συμβολής της με τον κλάδο εισόδου στην Αττική Οδό έως το ύψος της οδού Ψηλορείτη.

Στην κατεύθυνση προς Θήβα: στο τμήμα της 45μ. από τη συμβολή της με τον κλάδο εξόδου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου στον Α/Κ Θηβών έως τη διακοπή της κεντρικής νησίδας στη θέση εισόδου – εξόδου σε αυτή από την παράπλευρη οδό.

3. Ολικός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας των οχημάτων, 50μ. από την συμβολή της με τον κλάδο εξόδου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου στον Α/Κ Θηβών έως το ύψος της θέσης εισόδου – εξόδου σε αυτή από την παράπλευρη οδό.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν τις πινακίδες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις