Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας και στην Αθηνών Κορίνθου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας και στην Αθηνών Κορίνθου
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν τις επόμενες ημέρες στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας και στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου λόγω έργων που θα πραγματοποιηθούν στην άσφαλτο, γι’ αυτό και τα οχήματα θα χρειαστεί να ακολουθούν παρακάμψεις.

Πιο συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας θα ισχύσουν στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου (Α/Κ) Τατοΐου στο ρεύμα προς Λαμία από την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου από τις 22:00 έως τις 06:00 της επομένης αλλά και από την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου κατά τις ίδιες ώρες:

  • Πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Α/Κ Τατοΐου (χ/θ 16,350 έως χ/θ 16,600), στην κατεύθυνση προς Λαμία. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται με παράκαμψη μέσω του Α/Κ Πύρνας (Λυκόβρυσης) – (χ/θ 18,770).
  • Τοπική δεξιά στένωση στην κάθετη οδό του Α/Κ Τατοΐου.

Σχετικά με την Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν αύριο Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου και μεθαύριο Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου από τις 07:00 έως τις 21:00, όπου θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων του κλάδου εξόδου του Ημικόμβου Μεγάρων της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της χ/θ 38,700, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, στο ύψος των Μεγάρων.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, όσο θα διαρκούν τα έργα, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εξυπηρετείται προσωρινά από τον Α/Κ Πάχης (περί την 41,000 χ/θ), μέσω της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου και του τοπικού οδικού δικτύου.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις