Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Κύκλωμα μαστροπείας: Έτσι «στρατολογούσε» η 31χρονη τις ανήλικες στον Κολωνό

Κύκλωμα μαστροπείας: Έτσι «στρατολογούσε» η 31χρονη τις ανήλικες στον Κολωνό

Εικόνες από το διαμέρισμα στον Κολωνό, όπου η 31χρονη – μέλος του κυκλώματος μαστροπείας– “στρατολογούσε” και εξέδιδε ανήλικες σε κύκλωμα παιδεραστών της Αττικής, σας παρουσιάζει το newsit.gr. 

Οι αρχές συνέλαβαν την 31χρονη που έμενε στον Κολωνό με την κατηγορία ότι εξωθούσε στην πορνεία ανήλικα κορίτσια από το 2022. Μαζί της συνελήφθησαν και δύο άνδρες, που φέρονται να έχουν συνευρεθεί σεξουαλικά με ανήλικες έναντι αμοιβής, αλλά και να έχουν καταγράψει σε κινητό τις πράξεις τους, τις οποίες ανήρτησαν στο ίντερνετ.

“Βλέπαμε ανήλικα κορίτσια να μπαίνουν στην πολυκατοικία και να πηγαίνουν στο διαμέρισμά της”, λέει στο newsit.gr γείτονας της 31χρονης. Και συνεχίζει: “Το καλοκαίρι, ειδικά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, έρχονταν ανήλικα κορίτσια στην πολυκατοικία και πήγαιναν στο διαμέρισμα της συγκεκριμένης γυναίκας. Πέρα από τα ανήλικα κορίτσια, βλέπαμε και κάποιους κυρίους, που περίμεναν έξω από την πολυκατοικία μέσα στα αυτοκίνητα τους, αλλά δεν δώσαμε ιδιαίτερη σημασία.

Της είχαμε κάνει παρατηρήσεις από την πολυκατοικία, διότι βλέπαμε να μπαίνει και να βγαίνει κόσμος και δημιουργούσαν φασαρία. Εκείνη κάθε πρωί πήγαινε το παιδί της στο σχολείο και επειδή το βράδυ δούλευε σε κάποια μαγαζιά, το άφηνε στη μητέρα της που μένει εδώ κοντά”.

Ένας άλλος γείτονας αναφέρει στο newsit.gr πως η συγκεκριμένη γυναίκα διατηρούσε σχέση με έναν οδηγό ταξί, με τον οποίο είχαν συχνά καβγάδες
“Δεν την έβλεπα πολύ συχνά έξω. Κυκλοφορούσε κυρίως το βράδυ και ερχόταν ένας οδηγός ταξί, με τον οποίο -όπως μάθαμε μετά- είχε σχέση. Είχαν συχνούς καβγάδες, τσακώνονταν και υπήρχαν και βιαιοπραγίες”.
Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι η 31χρονη εμφανιζόταν στη γειτονιά ως αισθητικός και με αυτόν τον τρόπο δικαιολογούσε την παρουσία κοριτσιών, που μπαινόβγαιναν στο σπίτι της. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις