Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Κύκλωμα μαστροπείας: «Μόνο τατουάζ σε κάποια κορίτσια έχω κάνει» λέει ο tatoo artist που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Κύκλωμα μαστροπείας: «Μόνο τατουάζ σε κάποια κορίτσια έχω κάνει» λέει ο tatoo artist που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Στην εκπομπή Live News μίλησε ο tattoo artist που κατηγορείται ως μέλος στο νέο κύκλωμα μαστροπείας που «ξεδόντιασε» η Αστυνομία.

Το νέο κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικες κοπέλες, έρχεται δυο μήνες μετά την εξάρθρωση από την Αστυνομία, ενός άλλου κυκλώματος με εγκέφαλο την «Λορέλα».

Κορίτσια που παρασύρθηκαν από το κύκλωμα μαστροπείας. Και γονείς που βυθίστηκαν στο σκοτάδι, προσπαθώντας να τραβήξουν μέσα από αυτό τα παιδιά τους.

«Εγώ έχω κάνει μόνο τατουάζ σε κάποια κορίτσια»

Στην εκπομπή του Live News μίλησε ο tattoo artist που κατηγορείται ως μέλος του κυκλώματος μαστροπείας.

«Δεν έχω προτρέψει ποτέ κοπέλα να πάει στον οποιοδήποτε. Δεν έχω συστήσει σε κανέναν φίλο μου κορίτσια να κάνουν αυτή τη δουλειά. Δεν έχω ανακατευτεί και δεν έχω λάβει ποτέ αμοιβή για οτιδήποτε έχουν κάνει αυτές», είπε αρχικά.

Και παραδέχθηκε: «Γνωρίζω τι κάνανε, το οποίο είναι λυπηρό για την ηλικία τους που φάνηκε ότι είναι ανήλικες ενώ, εγώ δεν το γνώριζα. Αλλά εγώ δεν έχω ανακατευτεί καθόλου σε οποιοδήποτε. Εγώ έχω κάνει μόνο τατουάζ σε κάποια κορίτσια».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις