Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό: «Δεν έχει μπλέξει ποτέ» λέει η μητέρα της «Λορέλας»

Κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό: «Δεν έχει μπλέξει ποτέ» λέει η μητέρα της «Λορέλας»

Στην εκπομπή Live News μίλησε η μητέρα της 30χρονης «Λορέλας» που φέρεται ως ο «εγκέφαλος» στο κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό που ξεσκεπάστηκε πριν λίγες ημέρες από την Αστυνομία.

Η 30χρονη «Λορέλα» και ο 34χρονος από την Εκάλη οδηγήθηκαν σήμερα στη φυλακή για το κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό, μετά από σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή και κατηγορούνται κατά περίπτωση, για μαστροπεία και πορνογραφία.

Αποκλειστικά στο Live News θα μιλήσει η μητέρα της 30χρονης «Λορέλα» και θα αναφέρει ότι η κόρη της είναι ένα κορίτσι που δεν είχε ποτέ στην ζωή της  δεν είχε μπλέξει και επιμένει ότι η 30χρονη δεν έχει κάνει τίποτα.

«(Την κόρη μου) Την γνωρίζει όλος ο κόσμος, δεν είναι μπλεγμένη. Δεν έχει μπλέξει ποτέ. Δούλευε το κορίτσι, δούλευε. Έκανε δύο δουλειές (για να επιβιώσει). Έχω πάθει καρδιακό, έχω μείνει κάγκελο. Δεν έχει κάνει ποτέ κακό σε κανέναν άνθρωπο. Αυτό είναι το μήνυμά της και δεν θα αλλάξει ποτέ.

Έχει μιλήσει ήδη η Δ… (17χρονη). Η Λορένα ήθελε να την ξεμπλέξει όχι να κάνει κακό σε κανέναν. Μακάρι να βγει η αλήθεια και να ξεμπλέξει από αυτό το πράγμα.

Δούλευε από μικρή. Με τα λεφτά που (πληρωνόταν) από τις βλεφαρίδες πλήρωνε τη δασκάλα που είχε για τον Μ… (το παιδί της). Βέβαια θα είχε χρήματα αν έκανε όλα αυτά.

Σας το λέω δεν έκανε τίποτα. Την είδα (την 17χρονη) που ερχόταν για (να βάλει) βλεφαρίδες και όχι μόνο η Δ… (17χρονη), έρχονταν κοπέλες για να βάλουν βλεφαρίδες. Η κόρη μου δεν έχει κάνει ποτέ κακό σε κανέναν άνθρωπο. Να πάνε όλα καλά γιατί…».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις