Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κυκλώνας Ζορμπάς: Εικόνες σοκ από τα Μέγαρα! Κατέρρευσε γέφυρα – video

Κυκλώνας Ζορμπάς: Εικόνες σοκ από τα Μέγαρα! Κατέρρευσε γέφυρα – video

Ελλάδα 2018. Ένας μεσογειακός κυκλώνας για τον οποίο διαβάζουμε και γράφουμε από την… περασμένη εβδομάδα, πέρασε και σάρωσε τα πάντα. Οι εικόνες από την παραλία στα Μέγαρα είναι σοκαριστικές!

Οι εικόνες από τα Μέγαρα προκαλούν σοκ. Μια γέφυρα κατεστραμμένη και δρόμο πλημμυρισμένος. Οι φωτογραφίες και τα video που ακολουθούν ανέβηκαν από τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Βαρέας Μεγάρων “Ο Άγιος Νικόλαος” στη σελίδα του στο Facebook.

Αποκαλυπτικές της καταστροφής είναι οι εικόνες από το κομμάτι του γεφυριού Μπύρας που έχει πέσει!

Οι εικόνες συνοδεύονται και από μια έκκληση στους πολίτες να μην περνούν από το σημείο γιατί είναι επικίνδυνο, καθώς πέφτουν συνεχώς κομμάτια από το πεζοδρόμιο και ο δρόμος είναι στον αέρα!

«Ο παραλιακός δρόμος είναι άκρως επικίνδυνος αν δεν συντρέχει επείγουσα υποχρέωση καλό θα ήταν να μην περνάτε από αυτόν. Πέφτουν συνεχώς κομμάτια από πεζοδρόμια και είναι στον αέρα ο δρόμος», αναφέρει η ανάρτηση.

Σε άλλο post, ο Σύλλογος εξαπολύει επίθεση στον Δήμο Μεγαρέων, τον οποίο κατηγορεί πως παρά τις εκκλήσεις να καθαριστούν τα φρεάτια, δεν έγινε τίποτα και από την καταρρακτώδη βροχή που έφερε ο “Ζορμπάς” δημιουργήθηκαν αυτές οι εικόνες καταστροφής!

Και το post καταλήγει: «Κάνουμε έκκληση στους οδηγούς να μην εισέρχονται στην περιοχή διότι έτσι θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια τους»…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις