Ελλάδα

Κυλλήνη: Εδώ θα εγκατασταθούν οι 300 πρόσφυγες από τον Πειραιά – ΦΩΤΟ

Σε ένα εγκαταλελειμένο τουριστικό θέρετρο που διαμορφώθηκε τα τελευταία 24ωρα από τον στρατό μεταφέρονται οι 38 οικογένειες από τον Πειραιά στην Μυρσίνη Κυλλήνης.

Όπως δήλωσε στο newsit.gr ο δήμαρχος Κυλλήνης – Ανδραβίδας, Ναμπίλ Ιωσήφ Μοράντ, αυτό ήταν ένα παραθεριστικό θέρετρο το οποίο δεν ήταν σε λειτουργία το LM Village που πήρε το όνομά του συμβολικά από τις λέξεις Λιόσια και Μυρσίνη, συμβολικά από τον τότε δήμαρχο Άνω Λιοσίων, Νίκο Παπαδήμα το 1996. Το είχε φτιάξει για να παραθερίζουν οι κάτοικοι του Δήμου του εκεί. Όμως, το συγκρότημα που περιλάμβανε δύο πισίνες, 32 μεζονέτες, εστιατόρια, χώρους ιατρείων, παιδικές χαρές με πράσινο και χώρους στάθμευσης σταμάτησε την λειτουργία του το 2006 και από τότε ρημάζει, αφού οι δήμοι Φυλής (πλέον) και Κυλλήνης, βρέθηκαν στα δικαστήρια.

Τώρα, με την προσφυγική κρίση, αποφασίστηκε ο κάθε δήμος να παραχωρήσει το κομμάτι ιδιοκτησίας του στο υπουργείο Εσωτερικών και έτσι δημιουργήθηκε από τον στρατό ένα νέο hot spot.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψη του Άρη Μουγκοπέτρου για ενδοοικογενειακή απειλή - Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της»
Ο δικηγόρος της συζύγου του περιέγραψε στο newsit.gr όλα όσα έγιναν - Γιατί έληξε η συνεργασία του με τον Μουγκοπέτρο και ο ίδιος αποφάσισε να αναλάβει την σύζυγό του
Άρης Μουγκοπέτρος: Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή απειλή – Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της» 28
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά να κηρυχτεί ο δήμος Αγίου Δημητρίου μετά τις καταστροφές από την ισχυρή καταιγίδα
Μεταξύ των σημείων που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα είναι η ευρύτερη περιοχή των οδών Λιδωρικίου, Τεπελενίου, Βαλτετσίου και Δράμας
Σοβαρές ζημιές στον δήμο Αγίου Δημητρίου από τη νεροποντή της Παραμονής Χριστουγέννων