Ελλάδα

«Κύμα» στο Facebook για την τιμωρία των υπευθύνων

Το δικό τους τρόπο να διαμαρτυρηθούν βρήκαν χιλιάδες χρήστες του Facebook και του Twitter, που ζητούν την τιμωρία των υπευθύνων για την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Στο Facebook δημιουργήθηκε σελίδα όπου 2.000.000 χρήστες ζητούν την άρση της βουλευτικής ασυλίας και προτρέπουν όσους γίνονται μέλη να μαζέψουν υπογραφές. Σε διάστημα πέντε ημερών, από την περασμένη Παρασκευή έως σήμερα, συγκεντρώθηκαν 106.992 υπογραφές. 

Το αξιοσημείωτο είναι ότι δεν είναι μόνο οι χρήστες από την Ελλάδα που ζητούν να αρθεί η βουλευτική ασυλία ώστε οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Υπάρχουν χρήστες και από το εξωτερικό, που γίνονται μέλη του group και εκφράζουν τη συμπαράστασή τους. 

Τα δεκάδες group που δημιουργούνται στο Facebook είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης. Οι νέοι δεν έχουν λεφτά να βρουν και αντ’ αυτού βρίσκουν διέξοδο και οδό έκφρασης στο διαδίκτυο.

Μέσω των σελίδων αυτών, μάλιστα, οργανώνουν πορείες διαμαρτυρίας και ζητούν επιτακτικά κάποιος να πληρώσει, αλλά όχι οι πολίτες! 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο νοσοκομείο Πύργου παραμένει το μωρό που το είχαν αφήσει οι γονείς του στο μπαλκόνι
Στο νοσοκομείο βρίσκονται και οι δύο γονείς των παιδιών, καθώς κρίθηκε αναγκαία η παρουσία της μητέρας για τη φροντίδα του 11 μηνών μωρού που είναι το μικρότερο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας
Μία πολυκατοικία