Ελλάδα

Κυψέλη: 17χρονος έσπασε το σαγόνι 13χρονου στη μέση του δρόμου

Η βία ανάμεσα σε ανήλικους βρίσκεται σε έξαρση ενώ συμμορίες σπέρνουν τον τρόμο στις γειτονιές της Αττικής και ολόκληρης της χώρας.

Μετά το θλιβερό περιστατικό στον Άγιο Δημήτριο με τον ξυλοδαρμό μιας 15χρονης και του αδερφού της ακόμη ένα θύμα καταγράφεται αυτή την φορά στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star ένας 13χρονος περιγράφει για την άγρια επίθεση που δέχθηκε στη μέση του δρόμου στην Άνω Κυψέλη από έναν 17χρονο που χωρίς κανένα λόγο τον γρονθοκόπησε και του προκάλεσε δύο σπασίματα στη κάτω γνάθο.

«Είχαν βγει για να δείρουν κάποιον και βρήκαν εμένα. Ήταν πολύ ψηλότερος από εμένα, με πλησίασε και με θυμωμένο βλέμμα με χτύπησε», τόνισε το θύμα.

Ο 17χρονος νταής συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κυψέλης, ενώ μήνυση εναντίον του υπέβαλε ο πατέρας του 13χρονου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταιγίδες το απόγευμα της Κυριακής σε Ιόνιο και Πελοπόννησο - Ο «καιρός του ανάποδου Π» φέρνει νέα κακοκαιρία από την Τετάρτη
Την Τρίτη θα υπάρξει μια μικρή βελτίωση, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη αναμένεται το νέο κύμα κακοκαιρίας που θα επηρεάσει τα δυτικά, τα νότια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου
Βροχή στην Αθήνα,
Ώρες αγωνίας για τον 13χρονο που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στο Ηράκλειο – Φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
Όπως αναφέρουν οι θεράποντες ιατροί, τα επόμενα 24ωρα είναι τα κρίσιμα - Με ελαφρύτερα τραύματα νοσηλεύονται η μητέρα του παιδιού και οδηγός του δεύτερου οχήματος
Σοβαρό τροχαίο στις Βούτες Ηρακλείου
6