Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Κυψέλη: «Δεν το πιστεύω ότι μεγάλωσα ένα τέρας» λέει η γιαγιά του 7χρονου Ανδρέα

Κυψέλη: «Δεν το πιστεύω ότι μεγάλωσα ένα τέρας» λέει η γιαγιά του 7χρονου Ανδρέα

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται καθημερινά στο φως για την δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη.

Ο μικρός Ανδρέας -αν ζούσε- την προσεχή Πέμπτη θα γιόρταζε τα γενέθλιά του και θα συμπλήρωσε τα 12 του χρόνια αν δεν του έκοβαν τόσο άδικα τη ζωή στο διαμέρισμα κολαστήριο στην Κυψέλη.

Το αγοράκι δολοφονήθηκε με ασφυκτικό θάνατο και δεν πρόλαβε να χαρεί τίποτε καθώς η ζωή του ήταν καθημερινά μια κόλαση. Το ίδιο ίσχυε και για τη μεγαλύτερη αδερφή του που υπέφερε όχι μόνο για τις δικές της πληγές αλλά και για τα βασανιστήρια -ακόμα και με τανάλια- που ζούσε ο αγαπημένος της αδελφός.

Η μητέρα και ο σύντροφός της χτυπούσαν τα δυο παιδιά ενώ ο 33χρονος Πολωνός απαγόρευε στο κοριτσάκι να πηγαίνει σχολείο, ούτως ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί οι ξυλοδαρμοί.

Επίσης την έβαζε να κάθεται για ώρες όρθια και γονατιστή για τιμωρία ενώ ο 7χρονος βίωνε απίστευτη βαναυσότητα. Ο σύντροφος της μητέρας του τον ανάγκαζε να κάθεται όρθιος στις γωνίες του σπιτιού, του απαγόρευε την σίτιση και στις περιπτώσεις που λόγω πείνας έπαιρνε φαγητό από την κουζίνα τον ξαναχτυπούσε. Μάλιστα, με τη χρήση σιδερένιου εργαλείου «έσπαγε» τα δάχτυλα του αδικοχαμένου παιδιού.

Γιαγιά 7χρονου: «Δεν το πιστεύω ότι μεγάλωσα ένα τέρας»

Η γιαγιά του Ανδρέα και της Ιωάννας ξέσπασε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και δηλώνει συγκλονισμένη για την δολοφονία του εγγονού της και για το γεγονός πως η κόρη της γνώριζε όλα αυτά τα χρόνια τι είχε συμβεί στο παιδί της.

«Εννιά χρόνια έχω να δω το παιδί. Πήρε τα παιδιά και εξαφανίστηκε και μου είχε απαγορεύσει να τα πλησιάσω και τα παιδιά και αυτήν. Δεν γίνεται να γέννησα και να κουβάλησα ένα τέρας! Τα παιδιά μια χαρά ήταν όταν έφυγαν από μένα» δηλώνει η γυναίκα σοκαρισμένη.

Ο μικρός Ανδρέας στη σύντομη ζωή του έζησε σαν «φάντασμα». Πήγε για λίγο σχολείο και όπως αποκαλύπτει μια γειτόνισσα του ζευγαριού, ο κατηγορούμενος ήταν καθημερινά μεθυσμένος και μαζί του έβλεπαν μόνο την Ιωάννα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις