Ελλάδα

Κυψέλη: «Μετανιώνω βαθιά για όσα έκανα», λέει ο 34χρονος που ξυλοκόπησε τον υπάλληλο καθαριότητας

«Ήταν αδικαιολόγητο και απαράδεκτο το συμβάν»

Αυτοβούλως, μαζί με την δικηγόρο του, εμφανίστηκε την Παρασκευή (13.06.2025) σε αστυνομικό τμήμα ο 34χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμού του υπαλλήλου καθαριότητας, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στην Αχαρνών στην Κυψέλη.

Πρόκειται για τον οδηγό του οχήματος, από το οποίο κατέβηκαν τα τρία άτομα που χτύπησαν τον εργαζόμενο στην περιοχή των Πατησίων, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (07.06.2025). Ο άνδρας, που κρυβόταν προκειμένου να μην περάσει αυτόφωρο, συνελήφθη τελικά χθες λίγες ώρες αφότου παρουσιάστηκε στις αρχές.

Στον 34χρονο ασκήθηκε ποινική του δίωξη για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και βίας κατά υπαλλήλων.

«Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου συγγνώμη προς τον υπάλληλο του Δήμου για την απερίσκεπτη συμπεριφορά μου. Το περιστατικό που συνέβη, ήταν αδικαιολόγητο και απαράδεκτο.

Αναγνωρίζω πλήρως το λάθος μου και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την πράξη μου. Μετανιώνω βαθιά για όσα έκανα και για την ταλαιπωρία και το φόβο που προκάλεσα στον άνθρωπο αυτόν την ώρα της δουλειάς του. Θέλω να του ζητήσω και προσωπικά συγγνώμη, αν μου το επιτρέψει, αλλά και δημόσια να δηλώσω τη μεταμέλειά μου», δηλώνει ο 34χρονος κατηγορούμενος.

Στην εκπομπή μίλησε και ο Γιώργος Κατσαδήμας, δικηγόρος του 34χρονου κατηγορούμενου.

«Αντιλήφθηκε από την πρώτη στιγμή το λάθος της πράξης του. Ο λόγος που εμφανίστηκε μετά από μέρες ήταν γιατί ήθελε να ηρεμήσει και να βρει έναν τρόπο να εμφανιστεί και αν αντιμετωπίσει τις συνεπείς των πράξεών του. Ήταν από την επήρεια. Είχε αποχωρήσει από μλια εκδήλωση και είχε πιει κάπως παραπάνω και αντέδρασε λανθασμένα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Κρύο, βροχές ακόμα και χιόνια στα ορεινά φέρνει ο Απρίλιος» λέει ο Κολυδάς - Θερμοκρασίες σε ελεύθερη πτώση την επόμενη εβδομάδα
Ο γνωστός μετεωρολόγος, Θοδωρής Κολυδάς, έκανε μια ανάρτηση για τον καιρό των επόμενων ημερών σημειώνοντας πως: «Από σήμερα το βράδυ και από τα δυτικά, ο καιρός θα αρχίσει να χαλάει σταδιακά»
Βασίλης Παπαδόπουλος
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί
Ενώ ο καιρός δεν είναι τόσο απαγορευτικός, οι ίδιοι έχουν αποκλειστεί στη Γαύδο και κανείς δεν τους έχει απαντήσει υπεύθυνα για το πότε θα είναι σε θέση να αναχωρήσουν αναφέρει ο πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί