Ελλάδα

Κυψέλη: Τέλος καλό όλα καλά για το 4χρονο κοριτσάκι και την προγιαγιά του που εξαφανίστηκαν – Βρέθηκαν σώες στη Σαρωνίδα

Τρεις ημέρες κράτησε η αγωνία για την εξαφάνιση της 4χρονης ανήλικης και της προγιαγιάς της από την περιοχή της Κυψέλη, αφού βρέθηκαν και οι δύο σώες στη Σαρωνίδα.

Την Τετάρτη (29.05.2024) το «Χαμόγελο του Παιδιού», ανακοίνωσε τη διπλή εξαφάνιση της  Αμαρίσα Μεϊντάνι 4 ετών και της προγιαγιάς της, Έσμα Μεϊντάνι 76 χρόνων, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν από την περιοχή της Κυψέλης. Σήμερα Παρασκευή βρέθηκε η ηλικιωμένη με την εγγονή της στη Σαρωνίδα, όπου είναι άγνωστο μέχρι στιγμής το πως έφτασαν ως εκεί. 

Το βράδυ της Τετάρτης εκδόθηκε σήμα για την εξαφάνιση της τετράχρονης μαζί με την προγιαγιά της, μετά από κλήση μιας γυναίκας, η οποία ανέφερε ότι είχε δει στην περιοχή του Γκύζη μια γιαγιά με ένα παιδί. Η γυναίκα φέρεται να είπε ότι η ηλικιωμένη φαινόταν σαν να είχε χάσει τον προσανατολισμό της.

Αστυνομικοί έφτασαν στο Γκύζη και την επόμενη μέρα μετέφεραν προγιαγιά και εγγονή σε διεύθυνση της Κυψέλης όπως τους είχε υποδείξει η 76χρονη, όμως δεν περίμεναν να τις δουν να μπαίνουν στο σπίτι. Όπως διαπιστώθηκε η διεύθυνση δεν αντιστοιχούσε στην οικεία τους, με αποτέλεσμα η απουσία τους να ανησυχήσει την υπόλοιπη οικογένεια.

Τελικά, η ανήλικη και η ηλικιωμένη εντοπίστηκαν σήμερα στη Σαρωνίδα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το πώς βρέθηκαν τόσο μακριά από το σπίτι τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γκρέτα Τούνμπεργκ: «Διαπράττεται μια γενοκτονία μπροστά στα μάτια μας και διαδίδεται ζωντανά στα κινητά μας»
Η 22χρονη Σουηδή ακτιβίστρια, έχει ήδη μιλήσει για τη φρίκη που βίωσε ως αιχμάλωτη, κατήγγειλε τον πόλεμο στη Γάζα, και έκανε λόγο για γενοκτονία, ενώ σε δηλώσεις της ανέφερε ότι βασανίστηκε από ισραηλινούς
Η Σουηδή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ, η οποία συμμετείχε στην παγκόσμια νηοπομπή Sumud με σκοπό την παράδοση βοήθειας στη Γάζα και συνελήφθη από το Ισραήλ, αντιδρά καθώς διαβάζει δήλωση κατά την άφιξή της στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας
27