Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Κυψέλη: Το τέταρτο πρόσωπο που πιθανώς εμπλέκεται στη δολοφονία της Φαίης

Κυψέλη: Το τέταρτο πρόσωπο που πιθανώς εμπλέκεται στη δολοφονία της Φαίης

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης το 2021, στην Κυψέλη, καθώς -εκτός από τη μητέρα της, την αδερφή της και τη σπιτονοικοκυρά- εξετάζεται και η εμπλοκή τέταρτου προσώπου στη φρικιαστική υπόθεση. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, οι αρχές εξετάζουν την εμπλοκή ενός 42χρονου Αλβανού στη δολοφονία της Φαίης. Όπως έχει προκύψει από τις έρευνες της Αστυνομίας, η σορός της 23χρονης μεταφέρθηκε με ένα μαύρο τζιπ από το σπίτι – “κολαστήριο” στο σημείο, όπου βρέθηκε τυλιγμένη σε μία κουβέρτα. Το σενάριο που εξετάζεται είναι ο οδηγός του τζιπ να είναι αυτός ο 42χρονος Αλβανός, συνεργάτης της σπιτονοικοκυράς, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ψητοπωλείου στην περιοχή. 

Όπως σας είχε ενημερώσει το newsit.gr, η σπιτονοικοκυρά είχε σκοτεινό παρελθόν με μαστροπεία, χρηματικές απάτες, αλλά και εκμετάλλευση ανθρώπων.

Τα τελευταία στοιχεία της έρευνας είναι αποκαλυπτικά για τη δράση της 57χρονης σπιτονοικοκυράς, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ είχε κατηγορηθεί 7 φορές για κλοπές, απάτες, υπεξαιρέσεις και ληστείες από το 2012 έως το 2023.

Πάντως, φίλος της σπιτονοικοκυράς που μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο έκανε λόγο για “μία πολύ καλή γυναίκα. Εμένα προσωπικά με είχε βοηθήσει πολύ σε θέματα υγείας, συνταξιοδοτικά, αλλά και σε κληρονομικά”.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να ερευνώνται οι συλληφθείσες και για τον θάνατο μίας ακόμη γυναίκας που ήταν 67 ετών σημείωσε: “Πέθανε από παθολογικά αίτια, είχε ζάχαρο. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί δεν κάλεσαν το ΕΚΑΒ όταν πέθανε”.

Για την Φαίη είπε: “Είχε χτυπήματα στα πόδια. Δεν την χτυπούσε η σπιτονοικοκυρά, πάντως. Με την αδελφή της είχε κόντρα. Οι γυναίκες αυτές (μητέρα, αδελφή και η Φαίη) έμεναν στο Γαλάτσι. εγώ εκμετάλλευση δεν είδα”.

Η Φαίη πήγε στο νοσοκομείο τρεις φορές μέσα σε ένα εξάμηνο

Τον Δεκέμβριο του 2020, τον Απρίλιο του 2021 και τον Ιούνιο του ίδιου έτους η Φαίη Μπακογιώργη είχε μεταβεί σε μεγάλο κρατικό νοσοκομείο της Αττικής με κατάγματα και τραύματα στο πρόσωπο.

Μάλιστα, τον Ιούνιο του 2021 είχε διαπιστωθεί ότι η 23χρονη ήταν έγκυος.

Παρά τους μώλωπες και τα κατάγματα στο σώμα της Φαίης, δεν υπήρξε περαιτέρω ενημέρωση από τους υπεύθυνους του νοσοκομείου προς τις αστυνομικές αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της Φαίης εντοπίστηκε στην Κυψέλη τον Οκτώβριο του 2021 και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αττικής, όπου παρέμεινε στα ψυγεία για ένα μήνα, χωρίς να γίνει ιατροδικαστική εξέταση. Ακολούθησε έρευνα για την αιτία θανάτου της, ωστόσο η σορός της ήταν αλλοιωμένη και ο θάνατός της αποδόθηκε σε ισχαιμικό επεισόδιο.

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας της 23χρονης, ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης επανεξέτασε την υπόθεση και βρήκε όλα τα ιατρικά στοιχεία της Φαίης από τα νοσοκομεία στα οποία είχε νοσηλευτεί. Τότε αντιλαμβάνεται πως η 23χρονη είχε κακοποιηθεί και διαπιστώνει ότι ο θάνατός της οφείλεται σε παλαιότερες κακώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η Φαίη όσο και η 67χρονη που φιλοξενούταν στο σπίτι της κατηγορούμενης σπιτονοικοκυράς είχαν νοσηλευτεί μαζί στο ΚΑΤ το 2021 λόγω λοίμωξης από στρεπτόκοκκο, η οποία αποδίδεται στην παραμέλησή τους.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις