Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Κυψέλη: Χειροπέδες στον 24χρονο ληστή που είχε ρημάξει την περιοχή – «Κάηκε» στη 10η

Άμεση Δράση

Συνελήφθη στην Κυψέλη ένας 24χρονος για μπαράζ ένοπλων ληστειών στην περιοχή. Εξιχνιάστηκαν 10 περιπτώσεις.

Τελευταία και… φαρμακερή αποδείχτηκε για τον 24χρονο ληστή της Κυψέλης μία  ληστεία σε κατάστημα ψυχαγωγικών παιχνιδιών, όπου με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε χρηματικό ποσό από το ταμείο.

Μετά από αναζητήσεις στην περιοχή από τις αστυνομικές δυνάμεις που περιπολούσαν, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος, οδηγήθηκε στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και συνελήφθη.

Στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.927,80 ευρώ που προερχόταν από τη διάπραξη της ληστείας, καθώς και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Από την προανακριτική έρευνα ταυτοποιήθηκαν επιπλέον εννέα ληστείες, που διέπραξε ο 24χρονος, από την αρχή του 2022, σε καταστήματα ψυχαγωγικών παιχνιδιών και σούπερ μάρκετ, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Όσον αφορά τον τρόπο δράσης του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με χειρουργική μάσκα και σκούφο, εισέβαλε σε καταστήματα και με την απειλή μαχαιριού ή πιστολιού αφαιρούσε χρηματικά ποσά και διέφευγε πεζός.

Ο κατηγορούμενος, που έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για ληστείες, κλοπές, ενδοοικογενειακή βία, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις