Ακόμα μια πτυχή της τραγικής υπόθεσης δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα, στους Αγίους Αναργύρους, έφερε στο φως στο LiveNews.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, τρία χρόνια πριν από την δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους και συγκεκριμένα, το 2020, η κοπέλα είχε κάνει καταγγελία για τον σύντροφό της, κατηγορώντας τον ότι την βίασε και την χτύπησε, ενώ ήταν δύο μηνών έγκυος στο παιδί τους.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το ζευγάρι είχε πάει νωρίτερα επίσκεψη στην μητέρα της Κυριακής, με τον σύντροφό της να επιμένει να πιει αλκοόλ. Στη συνέχεια, στο σπίτι τους, εκείνος κατανάλωσε τσίπουρο και της ζητούσε επίμονα να συνευρεθούν ερωτικά.
«Μου ζήτησε να προχωρήσουμε σε σεξουαλική πράξη. Του είπα ότι δε θέλω αλλά και για λόγους υγείας του παιδιού. Προσπαθούσε με τα χέρια του να μου γυρίσει το σώμα… Με έπιασε από το λαιμό και με έσπρωχνε στον τοίχο με τα χέρια του. Του φώναζα» περιέγραψε μεταξύ άλλων η άτυχη Κυριακή.
Μετά το περιστατικό, την επόμενη μέρα, η κοπέλα πήγε στο αστυνομικό τμήμα και έκανε καταγγελία. Παρά τα όσα έγιναν όμως, η άτυχη Κυριακή τόνισε ότι δε θέλει να γίνει δίωξη του δράστη ούτε να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Ζήτησε μόνο να παίρνει την θεραπεία του και να μην πίνει αλκοόλ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Είπε χαρακτηριστικά «τον αγαπάω και δε θέλω να τιμωρηθεί».
Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι κατέληξε να κάνει μήνυση ο δράστης στην άτυχη Κυριακή…