Ελλάδα

“Κυβέρνηση” η Τρόικα στην Ελλάδα;

Η Γερμανία το θέλει και η Κομισιόν απλά το διαψεύδει, δεν λέει ότι δεν υπάρχει το ενδεχόμενο. Τα σενάρια ξεκίνησαν από Ολλανδία, ζήτησαν αυστηρή επιτροπεία, ύστερα ήρθε το πρακτορείο Reuters να μιλήσει για κανόνες αποικιοκρατίας και στο τέλος η ίδια η Καγκελάριος έκανε τις φήμες... πρόταση.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

ύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το πρακτορείο Bloomberg, μιλώντας σε συνεδρίαση των Χριστιανοδημοκρατών, η Μέρκελ ανακοίνωσε ότι στη Σύνοδο της Κυριακής θα τεθεί το ενδεχόμενο μόνιμης επιτήρησης των υπό ευρω – διάσωση χωρών.
Στέλεχος των Χριστιανοδημοκρατών που συμμετείχε στη συνεδρίαση σημείωσε ότι η Μέρκελ αναφέρθηκε στη “μόνιμη επιτήρηση”.

Ο “οικονομικός κυβερνήτης” της Ελλάδας έχει μάλιστα ονοματεπώνυμο, πολλοί αναφέρονται στον Χορστ Ράιχενμπαχ τον επικεφαλής της ομάδας εργασίας που είναι ήδη στη χώρα μας και όχι τυχαία είναι Γερμανός…

Το μόνο που έκανε η Κομισιόν ήταν να διαψεύσει πως έχει λάβει αίτημα από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εκχώρηση εκτελεστικών εξουσιών στην ομάδα εργασίας.

Δηλαδή η Ελλάδα δεν έκανε αίτημα.
Στην Ελλάδα στο Κοινοβούλιο ο υπουργός Οικονομικών και Αντιπρόεδρος έσπευσε να πει, σχεδόν την ίδια ώρα : “εάν κάποιοι νομίζουν ότι ζούμε υπό κανονικές συνθήκες και εφαρμόζουμε μία πολιτική που θέλουμε να εφαρμόσουμε, περικοπών και λιτότητας, κάνουν πολύ μεγάλο λάθος”.
Και το ερώτημα πλέον είναι ποια θα είναι η φόρμουλα επιτροπείας για την Ελλάδα που θα συζητηθεί και ποιο όνομα θα έχει, αφού όπως ομολογεί η Κυβέρνηση “δεν εφαρμόζουμε την πολιτική που θέλουμε”, ούτως ή άλλως.

Διαβάστε επίσης:
Ανατριχίλα! Reuters : Ετοιμάζεται άνευ προηγουμένου παρέμβαση της Ευρώπης στην Ελλάδα – Η Ελλάδα θα γίνει αποικία

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υπέρταση και υψηλές θερμοκρασίες: Πότε ο καύσωνας γίνεται επικίνδυνος και ποια συμπτώματα πρέπει να προσέχετε
Ο αντιπρόεδρος της ΕΕΠΕ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για ηλικιωμένους άνω των 70 χρόνων που πάσχουν από καρδιακή ή νεφρική ανεπάρκεια, αναπνευστικά νοσήματα, ή λαμβάνουν διουρητικά
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Μαρούσι: «Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έπεσε όλος ο τοίχος μέσα στην αυλή μου, ήμουν πολύ τυχερός» λέει ο τραυματίας για την κατάρρευση της μεσοτοιχίας
«Ήμουν πολύ τυχερός γιατί καθόμουν, εάν ήμουν όρθιος θα πάθαινα μεγάλη ζημιά», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Δούκας που τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι από την πτώση της μεσοτοιχίας
Πτώση μεσοτοιχίας υπό ανέγερση νοσοκομείου στο Μαρούσι