Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Κυβέρνο-προσφορές για όλη την οικογένεια

Κυβέρνο-προσφορές για όλη την οικογένεια

Μήπως «χάθηκες» στις προσφορές της Black Friday ή απλά δεν βρήκες αυτό που έψαχνες; Μήπως δεν πρόλαβες αυτήν την ευκαιρία που «λήγει σε λίγες ώρες»;

Κανένα πρόβλημα, μία δεύτερη μέρα φοβερών και τρομερών προσφορών σε περιμένει. Ο λόγος για τη Δευτέρα που έρχεται αμέσως μετά την Black Friday (φέτος στις 2 Δεκεμβρίου), η οποία είναι παγκοσμίως γνωστή ως Cyber Monday χάρη κυρίως στις online προσφορές που έχουν την τιμητική τους.

Εάν νομίζεις πως η Cyber Monday περιλαμβάνει ό,τι περίσσεψε από την Black Friday πάντως, κάνεις λάθος. Σαφώς και θα βρείτε προσφορές που συνεχίζονται από την Μαύρη Παρασκευή, αλλά η Κυβερνό-Δευτέρα έχει δική της «ψυχή» και αποκλειστικές προσφορές, με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις να είναι η πιο επιτυχημένη μέρα του χρόνου.

Σε καταστήματα όπως τα Public, η ποικιλία των προσφορών είναι εξαιρετική, αφού δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι στο online shop του Public, θα βρεις και χιλιάδες επιπλέον προϊόντα από το marketplace. Από παιδικά καθίσματα μέχρι κινητά, και μικροσυσκευές για το σπίτι μέχρι τηλεοράσεις, το Public.gr και το marketplace του, έχει πιθανότατα αυτό που ψάχνεις. Ιδού μερικές ευκαιρίες που ξεχωρίσαμε:

* Παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου με έκπτωση -39%

Με τιμή στα 139 Ευρώ (από 229), το Britax Kidfix SI Sict είναι κατάλληλο για παιδιά από 4 έως 12 ετών και βάρος έως 32 κιλά. Διαθέτει ρυθμιζόμενη πλευρική προστασία, και σύστημα ISOFIT για απλή και ασφαλή τοποθέτηση. Είναι επίσης εξοπλισμένο με ρυθμιζόμενο προσκέφαλο ενώ μεταφέρεται εύκολα.

* Καθαρισμός σε άλλο επίπεδο, με σκούπα τύπου στικ και έκπτωση -63%

Εάν έχεις ζηλέψει αυτές τις «διαστημικές» διάφανες σκούπες που καθαρίζουν τα πάντα, είναι ελαφριές και εύχρηστες, και παράλληλα φυλάσσονται πολύ εύκολα, η Cyber Monday είναι η ευκαιρία να αποκτήσεις μία, σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή. Η TT-VS6 της Turbotronic, είναι διαθέσιμη προς μόλις 44,90 Ευρώ (από 119,95), και θα σου λύσει τα χέρια με την  τεχνολογία Cyclon και τα 600 της watt που καθαρίζουν από πατώματα μέχρι παχιά χαλιά. Διαθέτει κάδο που τον αδειάζεις (και όχι σακούλα!), ενώ σού κάνει οικονομία και στο ρεύμα αφού είναι ενεργειακής κλάσης Α.

* Marshall Acton II: Get the party started!

Για πολλούς, τα καλύτερα φορητά ηχεία στον κόσμο, τα Marshall είναι η επιλογή όσων γνωρίζουν από ήχο και θέλουν να απολαύσουν την αγαπημένη τους μουσική όπου κ’ αν βρίσκονται. Το Acton II είναι πιθανότατα το μοντέλο που έψαχνες, αφού συνδέεται ασύρματα και ενσύρματα με όποια πηγή ήχου (και το κινητό σου) διαθέτεις, διαθέτει διπλά tweeters και subwoofer, ισχύ 60 watt με καθαρά πρίμα και βαθιά μπάσα, αλλά και καταπληκτική retro σχεδίαση που θα αγαπήσεις. Δικό σου με έκπτωση 32%, από τα 250, στα 169 Ευρώ και σε δύο χρώματα για να διαλέξεις (λευκό και μαύρο).

* LG 86UM7600: Μεγαλύτερη… δεν γίνεται 🙂

Εάν κάποτε σού έλεγαν ότι θα υπάρχουν τηλεοράσεις 86 ιντσών για… οικιακή χρήση, θα το πίστευες; Σήμερα, όχι μόνο υπάρχουν, αλλά με έκπτωση 52%, μπορείς να αποκτήσεις την καταπληκτική 86UM7600 της LG, με 1.999 Ευρώ και δώρο 5 χρόνια εγγύηση! Μιλάμε για ένα κορυφαίο μοντέλο LED (και φυσικά Smart), ανάλυση Ultra HD (4K), και ρυθμό ανανέωσης 2.200 Hz! Η κορυφαία ποιότητα εικόνας υποστηρίζεται και από την τεχνολογία HDR10 Pro, ενώ οι 86 ίντσες σάς επιτρέπουν να απολαμβάνεται ταινίες, παιχνίδια και αγώνες, από μεγάλη απόσταση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις