Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Λαμπρινή: Άργησε η πυροσβεστική καταγγέλλει ο πατέρας της 49χρονης που κάηκε – «Σε 12 λεπτά ήμασταν εκεί»

Λαμπρινή: Άργησε η πυροσβεστική καταγγέλλει ο πατέρας της 49χρονης που κάηκε – «Σε 12 λεπτά ήμασταν εκεί»

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 49χρονη γυναίκα που κάηκε μέσα στο διαμέρισμά της στη Λαμπρινή από τη φωτιά που ξέσπαξε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (08/12/2023).

Ο πατέρας της 49χρονης γυναίκας που κάηκε στη φωτιά στη Λαμπρινή καταγγέλι πως «ο παιδί ήταν κλειδωμένο στο μπάνιο και φώναζε βοήθεια. Το άκουγε όλη η γειτονιά που φώναζε βοήθεια. Αν η πυροσβεστική ερχόταν νωρίς θα σωνόταν», είπε.

«Βοήθεια καίγομαι», φαίνεται πως ήταν τα τελευταία λόγια της στο τελευταίο τηλεφώνημα που έκανε στους γονείς της.
«Πρόλαβε και μας πήρε τηλέφωνο και είπε «μαμά, καίγομαι». Και μέχρι να πάω εγώ ήταν κλειδωμένη η πόρτα γιατί είχε πέσει για ύπνο, ήταν 00.20 αλλά η φωτιά ήταν ραγδαία.

Πυροσβεστική: Φτάσαμε στο σημείο σε 12 λεπτά

Ανακοίνωση εξέδωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφορικά με τη φωτιά στη Λαμπρινή που στοίχισε τη ζωή σε μια γυναίκα.

Όπως ενημερώνει η Πυροσβεστική οι δυνάμεις της έφτασαν στο σημείο της φωτιάς στη Λαμπρινή μέσα σε 12 λεπτά και επιχείρησαν συνολικά 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

«Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος ενημερώθηκε για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Βρούτου και Αννίνου στην Αθήνα στις 00:20:52 στις 08-12-2023. Τα δύο πρώτα οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος αφίχθησαν στον τόπο του συμβάντος στις 00:33 στις 08-12-2023. Δηλαδή αφίχθησαν σε χρόνο 12 λεπτών», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς εντοπίστηκε χωρίς αισθήσεις μια γυναίκα. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα. Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα», καταλήγει.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις