Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Λάρισα: Εκτός κινδύνου αλλά με σοβαρά τραύματα και ρήξη νεφρού η 43χρονη αξιωματικός – Της τηλεφώνησε ο Γιάννης Οικονόμου

Λάρισα: Εκτός κινδύνου αλλά με σοβαρά τραύματα και ρήξη νεφρού η 43χρονη αξιωματικός – Της τηλεφώνησε ο Γιάννης Οικονόμου

Εκτός κινδύνου αλλά με βαριά τραύματα στο πρόσωπο νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας η 43χρονη αξιωματικός της ΕΛΑΣ, που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της. Η ίδια είχε μάλιστα τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα, Παρασκευή (04.08.23) με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου.

Η άτυχη γυναίκα έχει σπασμένα πλευρά και έχει υποστεί ρήξη νεφρού, ενώ χθες υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Ο Γιάννης Οικονόμου μίλησε με τη 43χρονη μητέρα δύο παιδιών από τη Λάρισα, της ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και της εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του Σώματος στην πορεία της αποθεραπείας της.

Σημειώνεται ότι η τηλεφωνική επικοινωνία έγινε παρουσία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, Αντιστράτηγου Λ. Μαυρόπουλου, ενώ παράλληλα ο υπουργός ενημερώθηκε από τον διοικητή του νοσοκομείου της Λάρισας για την κατάσταση της υγείας της Αστυνόμου Α’.

«Η δραστική αντιμετώπιση φαινομένων ενδοοικογενειακής βίας αποτελεί πάγια προτεραιότητα της Κυβέρνησης», σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

«Διαθέτουμε, πια, το απαραίτητο νομικό οπλοστάσιο και τους υποστηρικτικούς θεσμούς για να περιορίσουμε στο ελάχιστο δυνατό τέτοιου είδους φαινόμενα».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις