Ελλάδα

Λασίθι: 28χρονος πέθανε ενώ έπαιζε μπάσκετ με τους συναδέλφους τους

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 28χρονος δεν μπόρεσε να επανέλθει στη ζωή

Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (24.03.2025) στο Λασίθι, όταν ένας 28χρονος κατέρρευσε ενώ έπαιζε μπάσκετ.

Όλα έγιναν στο χώρο αθλητικών εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου στο Σίσσι Λασιθίου, στο οποίο εργάζονταν ο 28χρονος με καταγωγή από τις Φιλιππίνες. Ενώ ο αγώνας μπάσκετ εκτυλισσόταν ομαλά, ο άτυχος άνδρας ένιωσε μία ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τον άνδρα στα Μάλια αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 28χρονος δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή, αναφέρει το cretalive.gr.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε και η ΕΛ.ΑΣ, που διερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό περιστατικό. 

Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα της Δευτέρας ένας 28χρονος με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, που εργαζόταν σε ξενοδοχείο στο Σίσι Λασιθίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έκλεψαν από ηλικιωμένη στην Θεσσαλονίκη 100.000 ευρώ με το «κόλπο» του λογιστή – Είχε θάψει τα χρήματα στον κήπο
Ο 22χρονος που συνελήφθη, με το πρόσχημα ότι είναι συνεργάτης λογιστή, μετέβη στο σπίτι 76χρονης, σε χωριό του Νομού Θεσσαλονίκης και άρπαξε τις οικονομίες της
Περιπολικό