Ελλάδα

Λαθρομετανάστες με …ταυτότητα για το φόβο της ελονοσίας

Πιστοποιητικό υγείας για τους μετανάστες που απασχολούν, ανεξάρτητα εάν αυτοί βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας ή όχι, θα πρέπει να διαθέτουν πολύ σύντομα οι εργοδότες, σύμφωνα με απόφαση που προωθεί το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αφορμή για τη διάταξη είναι η έξαρση της ελονοσίας που παρατηρήθηκε τους τελευταίους μήνες σε αλλοδαπούς οι οποίοι εργάζονται στη χώρα μας.

Πρόκειται για νέα υγειονομική διάταξη που προωθεί το υπουργείο Υγείας που θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται άμεσα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΜΚΟ Παιδική Χαρά: «Επέλεγαν παιδιά που ήταν στο τελικό στάδιο» – Στο μικροσκόπιο η διαδρομή των χρημάτων από τους εράνους «μαϊμού»
Τι αποκαλύπτει ο Σταύρος Μπαλάσκας - Οι πρώτοι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη ΜΚΟ αναμένεται να βρεθούν σήμερα (03.11.2026) ενώπιον του ανακριτή
Ο πρόεδρος της ΜΚΟ, Παιδική Χαρά Κωνσταντίνος Φιρινίδης
Κακοκαιρία Agneta: Χαλάζι, καταιγίδες και κίνδυνος για πλημμύρες την Τρίτη – Επτά περιοχές σε «Red Code»
Αλλεπάλληλα μηνύματα του 112 σε Θεσπρωτία, Πρέβεζα και Ιόνιο - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ, συστάσεις Πολιτικής Προστασίας και «καμπανάκι» για πλημμύρες και περιορισμό μετακινήσεων
Καιρός
Ο Φιρινίδης και η σύντροφός του δήλωναν ότι ζούσαν με ταμείο ανεργίας – Εκτός μητρώου και χωρίς ελέγχους η ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»
Η ΜΚΟ ήταν καταχωρημένη μόνο σε παλιό αρχείο του υπουργείου Εξωτερικών, με δηλωμένο σκοπό την παροχή επισιτιστικής βοήθειας σε άπορα παιδιά στο εξωτερικό
Κωνσταντίνος Φιρινίδης 38