Ελλάδα

Λαύριο: «Έχει χαστουκίσει παιδί» λέει πατέρας για τον καθηγητή που μοίρασε φυλλάδιο κατά των ομοφυλόφιλων

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οργισμένοι είναι οι γονείς μαθητών του σχολείου στο Λαύριο με τον καθηγητή που μοίρασε φυλλάδια κατά των ομοφυλόφιλων.

Με εντολή του υπουργού Παιδείας, Κυριάκου Πιερρακάκη, ο καθηγητής σε σχολείο του Λαυρίου τέθηκε σε διαθεσιμότητα, επειδή μοίραζε φυλλάδιο με ρητορική μίσους.

«Αυτό που μου έχει μεταφέρει ο γιος μου είναι ότι είναι παλαβός ο άνθρωπος δεν κάνει δηλαδή για το σχολείο. Κάτι φυλλάδια έχει μοιράσει, που δεν πρέπει να τα μοιράζει στα παιδιά. Σε κορίτσια είχε δώσει ότι με την έκτρωση και την μοιχεία πας στην κόλαση, σε τιμωρεί ο Θεός και χίλιες δυο σαχλαμάρες, δηλαδή ο άνθρωπος δεν στέκει», τόνισε πατέρας μαθητή στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Είχαμε μιλήσει ότι πρέπει να συναντηθούμε όλοι οι γονείς και να πάμε στον διευθυντή να του πούμε ότι αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει. Δεν έχει τρόπους δηλαδή να κάνει στο σχολείο», πρόσθεσε.

«Τις ωριαίες στα παιδιά της ρίχνει για πλάκα. Δηλαδή κάνει “αα” το παιδί και του λέει “έξω με ωριαία από το μάθημά μου. Δε λέγεται αυστηρός, λέγεται ηλίθιος ο άνθρωπος. Δεν είναι αυστηρότητα αυτό το πράγμα», υποστήριξε, για να επισημάνει:

«Στην εποχή που ζούμε πρέπει να δώσεις στα παιδιά να καταλάβουν ότι υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι και ζουν ανάμεσά μας. 

«Αυτό ξέφυγε τελείως. Πρέπει να φύγει από εκεί, πρέπει να τον διώξουν αυτόν. Δεν μπορεί να κάθεται να κατακρίνει τα παιδιά. Έχει χαστουκίσει παιδί», κατήγγειλε ο πατέρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Που θα τα «ρίξουν» οι γιατροί για την υπόθεση Μαζωνάκη - Τα μοιραία 90 λεπτά μετά την ανακοπή και ο διαγραμμένος φάκελος
«Οι αντιφάσεις οφείλονται στον πανικό της στιγμής» θα πει η γιατρός ενώ ο σύζυγός της θα αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση με τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, καθώς την στιγμή της ανακοπής είχε ραντεβού με άλλους πελάτες
Γιώργος Μαζωνάκης
7
Καρέ καρέ οι τελευταίες ώρες του Γιώργου Μαζωνάκη στην κλινική - Οι αντιφάσεις και οι καταθέσεις που «καίνε» τους γιατρούς
Η κρίσιμη μιάμιση ώρα που παρέμεινε χωρίς τις αισθήσεις του συνδεδεμένος στο μηχάνημα πλασμαφαίρεσης, η απόκρυψη στοιχείων από τους γιατρούς και οι καταθέσεις των εργαζομένων που τους «έκαψαν»
Γιώργος Μαζωνάκης
Σε «λαϊκή αγρυπνία» η σορός του Γιώργου Μαζωνάκη την Κυριακή, σε κλειστό κύκλο η κηδεία του - Η ανακοίνωση της οικογένειας
Όπως αναφέρει η οικογένεια, η «λαϊκή αγρύπνια» θα γίνει ως απότιση φόρου τιμής και αγάπης, στις 19.30 το απόγευμα και θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας
μαζωνακης 38