Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Λαζανάς out: Τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση – «Να περιοριστούμε στα καθήκοντά μας» (βίντεο)

Λαζανάς out: Τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση – «Να περιοριστούμε στα καθήκοντά μας» (βίντεο)

Την απόφασή του να μην εμφανιστεί ξανά σε εκπομπές στην τηλεόραση, μέχρι τουλάχιστον να βελτιωθεί η κατάσταση με την εξάπλωση του κορονοϊού, ανακοίνωσε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Μάριος Λαζανάς. Και ζήτησε απ’ όλους να είναι «πιο συνετοί σε όλα λέμε».

Ο Μάριος Λαζανάς ήταν καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας (08.02.2021) στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ κι από εκεί ανακοίνωσε ότι μέχρι να φτιάξουν τα πράγματα και η πανδημία του κορονοϊού να υποχωρήσει, ο ίδιος δεν θα εμφανίζεται στα τηλεοπτικά παράθυρα.

Click4more Λαζανάς: Επόμενο βήμα οι νέοι περιορισμοί – Έχουμε χάσει τον ύπνο μας

«Επειδή ήσασταν από τις πρώτες εκπομπές που με φιλοξενήσατε, σήμερα θα είναι η τελευταία μου εμφάνιση», είπε στο τέλος της συνέντευξής του ο Μάριος Λαζανάς.

Ερωτηθείς αν αυτή είναι η… οριστική του απόφαση, τόνισε πως «αν τα δεδομένα αργότερα αλλάξουν, μπορεί να αλλάξει και η τοποθέτησή μου».

Όσον αφορά στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ο Μάριος Λαζανάς είπε ότι «θέλω να δώσω κι εγώ ένα παράδειγμα ότι θα πρέπει να περιοριστούμε στην επιτροπή, να περιοριστούμε στα καθήκοντά μας και νομίζω ότι όλοι πρέπει να είμαστε πιο συνετοί σε αυτά που λέμε»

Δείτε το απόσπασμα μετά το 17:50 του βίντεο 

  

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις