Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Λάζαρος Λασκαρίδης: Αυτοψία στο σημείο που έπεσε και τραυματίστηκε σοβαρά ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας

Λάζαρος Λασκαρίδης: Αυτοψία στο σημείο που έπεσε και τραυματίστηκε σοβαρά ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας

Σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από πτώση ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Καλλιθέας και δημοσιογράφος Λάζαρος Λασκαρίδης.

Το σοκαριστικό ατύχημα έγινε αργά το απόγευμα της Πέμπτης (27.04.2023) με τον Λάζαρο Λασκαρίδη να βρίσκεται στο Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας. Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας φέρεται να βρέθηκε στο κενό όταν υποχώρησε το κάγκελο στο οποίο στηριζόταν στο μπαλκόνι του κτιρίου.

Η κάμερα της εκπομπής Tlive βρέθηκε στο σημείο του ατυχήματος, έκανε αυτοψία και μίλησε με ανθρώπους που μένουν στην περιοχή. Τα σίδερα από τα κάγκελα δεν φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση και είναι σαν να έχουν πάθει διάβρωση. Το πρώτο κάγκελο μάλιστα έχει φύγει από την πτώση, ενώ ένα ακόμη έχει λυγίσει.

 

Κατοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι κάγκελα δεν ήταν ασφαλή. Κύκλοι του Δήμου Καλλιθέας από την άλλη αναφέρουν ότι το κτίριο είχε ελεγχθεί από τεχνική εταιρία και δεν είχε διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα.

«Βγήκα κι άκουσα κραυγές και λέγανε ότι έπεσε ο άνθρωπος. Άκουσα την πυροσβεστική και μάλιστα, όταν κατέβηκα εγώ, άργησε το ασθενοφόρο να τον πάρει» λέει αυτόπτης μάρτυρας στην κάμερα του T-live.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου υπεβλήθη σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, προκειμένου να αντιμετωπιστεί αιμάτωμα το οποίο έπαθε από την πτώση. Επεσε στο κενό με το κεφάλι.

Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται ως σταθερή, αλλά κρίσιμη, καθώς έχει υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα σύμφωνα με τους γιατρούς. 

 Ο φίλος του Αντιδημάρχου Καλλιθέας, και γνωστός ηθοποιός Γιώργος Ματαράγκας μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως ο Λάζαρος Λασκαρίδης είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και δημοσιογράφος. Τραγική ειρωνεία είναι ότι χθες, ανήμερα της πτώσης, είχε τα γενέθλιά του…

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις