Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Λάζαρος Λασκαρίδης: Παραμένει διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση – Υπέβαλε μηνύσεις ο δικηγόρος του

Λάζαρος Λασκαρίδης: Παραμένει διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση – Υπέβαλε μηνύσεις ο δικηγόρος του

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Λάζαρου Λασκαρίδη, του αντιδημάρχου Καλλιθέας, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» μετά το ατύχημα που είχε την Πέμπτη (27/04/2023).

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Καλλιθέας και δημοσιογράφος Λάζαρος Λασκαρίδης τραυματίστηκε σοβαρά όταν υποχώρησαν τα κάγκελα του μπαλκονιού που βρισκόταν με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό από ύψος περίπου 3 μέτρων. Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ως πολυτραυματίας σε κωματώδη κατάσταση με θλάσεις στον εγκέφαλο και κατάγματα αυχενικής και θωρακικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης καθώς και κατάγματα πλευρών.

Ο δικηγόρος Δημήτρης Μπόλης και φίλος του αντιδημάρχου, μιλώντας στο newsit.gr, σημειώνει ότι έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά προκειμένου να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι και να αποδοθούν ευθύνες. “Εγώ υπέβαλα μια μηνυτήρια αναφορά, είδα ότι υπήρχαν κάποια δημοσιεύματα ότι το κάγκελο στο οποίο ακούμπησε ήταν σκουριασμένο, φαίνεται και από κάποιες φωτογραφίες, το ότι δηλαδή αυτός ο εξωτερικός χώρος δεν είναι όπως θα έπρεπε να ήταν. Διενεργείται ήδη αστυνομική προανάκριση υπό την εποπτεία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών και αναμένουμε να δούμε σε ποιους ανήκουν οι ευθύνες και πώς θα προσωποποιηθούν, γιατί φαίνεται ότι αυτή η κατασκευή είναι επιεικώς πλημμελής και απ’ ότι φαίνεται δεν συνάδει με τους πολεοδομικούς κανόνες” αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μπόλης. 

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις