Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Λεωφόρος Μεσογείων: Εκατοντάδες αυτοκίνητα παρατημένα στο χιόνι – Εικόνες από το drone του newsit.gr

Λεωφόρος Μεσογείων: Εκατοντάδες αυτοκίνητα παρατημένα στο χιόνι – Εικόνες από το drone του newsit.gr

Μπορεί το μεγαλύτερο πρόβλημα με τον εγκλωβισμό χιλιάδων οχημάτων κι οδηγών να παρατηρήθηκε κυρίως στην Αττική Οδό, ωστόσο πολλές ήταν οι κεντρικές λεωφόροι της πρωτεύουσας, όπου οι οδηγοί εγκατέλειψαν τα αυτοκίνητα τους, καθώς ακινητοποιήθηκαν για πολλές ώρες.

Όπως βλέπετε και στα πλάνα από τo drone του newsit.gr ακόμα και αυτή την ώρα στη λεωφόρο Μεσογείων τα οχήματα που έχουν εγκαταληφθεί από τους ιδιοκτήτες είναι εκατοντάδες. Και στις δύο κατευθύνσεις υπάρχουν κλειδωμένα οχήματα, τα οποία ακόμα δεν μπορούν να παραληφθούν από τους ιδιοκτήτες τους, καθώς είναι θαμμένα από το χιόνι.

Τα πλάνα αποτυπώνουν την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη λεωφόρο Σπάτων έως και το ύψος της ΕΡΤ στη Λεωφόρο Μεσογείων. Τόσο προς της κατεύθυνση για την Αθήνα, όσο και προς τη λεωφόρο Μαραθώνος που οδηγεί σε Παλλήνη και τις υπόλοιπες περιοχές της Ανατολικής Αττικής, υπάρχουν σταθμευμένα ΙΧ, φορτηγά ακόμα και λεωφορεία. Και στις δύο κατευθύνσεις, έχει δοθεί στην κυκλοφορία μόνο η μία εκ των τριών λωρίδων.

30 ώρες μετά το… απόλυτο χάος! Το drone του newsit.gr πάνω από την Αττική Οδό

Παντού υπάρχουν πολίτες που προσπαθούν να… απελευθερώσουν από το χιόνι τα αυτοκίνητα τους. Αστυνομικές δυνάμεις, εκχιονιστικά μηχανήματα, αλλά και άνδρες της Πυροσβεστικής, προσπαθούν να δώσουν όσο το δυνατόν καλύτερη λύση, ώστε να υπάρχει αποσυμφόρηση της λεωφόρου Μεσογείων.

Δείτε εικόνες που κατέγραψε το drone του newsit.gr

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις