Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Λέων για Πάτρα: «Οι ξένοι ιατροδικαστές δεν θα δουν κάτι διαφορετικό – Καμία αμφιβολία ότι έχουμε 3 ανθρωποκτονίες»

Λέων για Πάτρα: «Οι ξένοι ιατροδικαστές δεν θα δουν κάτι διαφορετικό – Καμία αμφιβολία ότι έχουμε 3 ανθρωποκτονίες»

Η υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα μπαίνει στην τελική ευθεία με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου απευθύνθηκε σε ιατροδικαστές του εξωτερικού αναζητώντας τεχνικούς συμβούλους για να σταθούν δίπλα της, στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει ο συνήγορός της, Όθωνας Παπαδόπουλος έχει συνταχθεί μια τεχνική έκθεση που θα συνοδεύει το γραπτό υπόμνημα εξηγήσεων για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.

Για το θέμα μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων τονίζοντας πως «αν μεταφερθούν στους συναδέλφους του εξωτερικού όλα τα στοιχεία και τα πορίσματα εκτιμώ ότι και αυτοί δεν θα δουν κάτι διαφορετικό από αυτά που είδαν και εδώ οι συνάδελφοι ιατροδικαστές».

Παράλληλα ο κ.Λέων τόνισε πως το αποτέλεσμα των πορισμάτων για τους θανάτους των παιδιών δεν μπορεί να αμφισβητηθεί και υπογράμμισε ότι δεν αμφιβάλει κανείς ότι και οι τρεις θάνατοι είναι εγκληματικές ενέργειες.

Ακόμη επανέλαβε πως «είναι σημαντικό να μεταφερθούν στους συναδέλφους του εξωτερικού όλα τα δεδομένα και να μεταφραστούν σωστά».

Τέλος ο Γρηγόρης Λέων τόνισε πως «υπήρξαν άνθρωποι που έχουν υπερασπιστεί αυτά τα παιδιά. Νομίζω ότι δεν στερήθηκαν της αγάπης ανθρώπων ειδικών, μη ειδικών, είτε όλου του κόσμου. Δόθηκε επιστημονική αιτία θανάτου για τα παιδιά κάτι που δικαιώνει τις ψυχές τους».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις