Ελλάδα

Ληστεία στο Σωτηρία: Γυναίκα άρπαξε 120.000€ και εξαφανίστηκε

Ήταν λίγο μετά τις 08:00 το πρωί όταν γυναίκα, που φορούσε περούκα, μπήκε σε υποκατάστημα τράπεζας που βρίσκεται μέσα στο νοσοκομείο Σωτηρία, άρπαξε 120.000 ευρώ και εξαφανίστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε συνεργός της.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν και λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά παράτησαν το αυτοκίνητο διαφυγής. Πριν το εγκαταλείψουν, φυσικά, το πυρπόλησαν για να καλύψουν κάθε ίχνος τους.

Άμεσα σήμανε συναγερμός. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και εν συνεχεία η Αντιτρομοκρατική, που παρακολουθεί από κοντά την υπόθεση και ενημερώνεται.

Και αυτό γιατί υπάρχουν υποψίες πως η γυναίκα πίσω από τη ληστεία στην τράπεζα μέσα στο νοσοκομείο Σωτηρία είναι η ίδια που καταζητείται για συνεργασία με τους ληστές του Διστόμου.

Πρόκειται για γυναίκα που έχει… εμπειρία στις ληστείες, αφού έχει εμφανιστεί σε δυο περιπτώσεις, στην Τροιζηνία και τις Σπέτσες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λέκκας: Καμιά ανησυχία για τις πρόσφατες σεισμικές δονήσεις σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθου  
Αναφορά έκανε και στην σεισμική δραστηριότητα στη Σαντορίνη, η οποία διήρκεσε περίπου έναν μήνα, με αποκορύφωμα τον Φεβρουάριο. «Ευτυχώς σταμάτησε, αλλά ήταν ικανό χρονικό διάστημα για να επηρεάσει τις κρατήσεις», σχολίασε.
Το ναυάγιο της Ζακύνθου
Η Ειρήνη Μουρτζούκου επικοινώνησε με την γιαγιά του Παναγιωτάκη μετά την ομολογία της - «Το μωράκι φαίνονταν νεκρό» αποκαλύπτει η σπιτονοικοκυρά
«Το είχα στο μυαλό μου αλλά δεν περίμενα να το ομολογήσει. Όλοι το ήξεραν και το καταλάβαιναν», προσθέτει η σπιτονοικοκυρά
Ειρήνη Μουρτζούκου
2