Κυριακή, 21 Απρ.
16oC Αθήνα

Λιάνα Κανέλλη: Εγώ και το τσιγάρο, τελειώσαμε, παραλίγο να χάσω τη ζωή μου 

Λιάνα Κανέλλη: Εγώ και το τσιγάρο, τελειώσαμε, παραλίγο να χάσω τη ζωή μου 

Στο άκουσμα του ονόματος Λιάνα Κανέλλη, όλοι σκέφτονται την γνωστή βουλευτή και πρώην δημοσιογράφο με ένα τσιγάρο στο χέρι. Αλλά όχι πια!

Είναι μια από τις εικόνες που έχουν αποτυπωθεί: σε στούντιο τηλεοπτικό, σε πάνελ η Λιάνα Κανέλλη να καπνίζει. Μετά την πρόσφατη, σοβαρή, περιπέτεια της υγείας της όμως, οι δρόμοι της με το τσιγάρο, χώρισαν οριστικά.

Η Λιάνα Κανέλλη βρέθηκε σήμερα (15.03.2024) καλεσμένη στην εκπομπή Αταίριαστοι στον ΣΚΑΪ κι εκεί μίλησε για την υγεία της και την απόφασή της να «κόψει» το τσιγάρο. Και το έκοψε «μαχαίρι» τη μέρα που μπήκε στο νοσοκομείο.

«Είμαι κομάντο κανονικό, το πάλεψα και το παλεύω ακόμα. Πλέον έχω κόψει και το τσιγάρο, αποφάσισα να το κόψω και το έκοψα.

Κάπνιζα σχεδόν 55 χρόνια, από το σχολείο. Είχα φτάσει στην αθλιότητα, παίζοντας με το δήθεν ελαφρύ τσιγάρο, μεσούσης της πανδημίας, να καπνίζω τέσσερα πακέτα τη μέρα, δηλαδή 80 τσιγάρα. Το έκοψα μαχαίρι, τη μέρα που μπήκα στο νοσοκομείο.

Το ήθελα, ήταν βούληση σκέτη, εγώ και το τσιγάρο τελειώσαμε. Εγώ κάπνισα για τρεις ζωές και παραλίγο να χάσω τη δική μου.

Ας προσέξουν οι νέοι και να μην το ξεκινήσουν. Το τσιγάρο δεν προσφέρει τίποτα, νόμιζα ότι προσφέρει απόλαυση. Δεν μου λείπει καθόλου», είπε η Λιάνα Κανέλλη.

«Ταλαιπωρήθηκα πολύ, υπήρξαν στιγμές που είπα ότι… παραδίδω το πνεύμα. Αλλά δεν ήθελα να πεθάνω, είχα πράγματα να κάνω», κατέληξε η βουλευτής του ΚΚΕ.

  

« Μια βαριά πνευμονία με δυο ιούς, την ατυχία μου μέσα, και κατέληξα διασωληνωμένη και στα όρια», είχε γράψει η Λιάνα Κανέλλη για την περιπέτεια της υγείας της, σε άρθρο της στο katiousa.gr.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις